Mesaje Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase felicitări, urări și mesaje de La Mulți Ani pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sf. Nicolae

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 06 dec 2022, 08:37

La mulți ani de Sfântul Nicolae

Sursa: freepik.com

Mesaje de „La mulți ani!” de Sf Nicolae 2022. Cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru Nicolae, Nicoleta și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Nicolae, pe data de 6 decembrie.

Mesaje de „La mulți ani!” de Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru Nicolae, Nicoleta și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sf Nicolae, ocrotitorul copiilor. 

Cu ocazia Sfântul Nicolae 2022, v-am pregătit o selecție de mesaje de felicitare și urări de „La mulți ani!” pe care le puteți trimite tuturor celor care își sărbătoresc marți ziua onomastică.

Potrivit statisticilor, peste 800.000 de români îşi aniversează onomastica de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni. 

Citește și: Calendar Ortodox 6 decembrie 2022: Sfântul Nicolae, sărbătoare cu cruce roșie. Ce e bine să pui lângă icoană în ajun de Moș Nicolae

Sfântul Nicolae 2022. Mesaje La mulți ani de Sf Nicolae  

Pentru că suntem convinși că aveți rude, prieteni sau persoane dragi  care poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase  mesaje de   „La mulți ani!”     și urări de bine pe care le puteți trimite tuturor celor care își serbează onomastica pe data 6 decembrie 2022, dată la care este sărbătorit Sf Nicolae, sfântul ocrotitor al copiilor. 

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Î ți doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!”

”Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!” 

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Nicolae pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.” 

”Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cadouri Moș Nicolae 2022. Darurile care aduc noroc și prosperitate în orice casă

La mulți ani Nicolae și Nicoleta. Cele mai frumoase mesaje de Sf Nicolae 

„Îti urez La mulți ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinti, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!„

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Nicolae cât mai frumoasa!„ 

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sf Nicolae să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui sfânt pe care îl porți!„ 

„Să ai o zi minunată de Sf Nicolae, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi!„ 

Citește și: Cadouri care nu se oferă de Moș Nicolae. Ele aduc doar ghinion și lacrimi amare

La mulți ani de Sf Nicolae. Mesaje și SMS-uri pentru sărbătoriți 

„Cele mai frumoase dorințe să-ți devină realitate. La multi ani cu ocazia Sfântului Nicolae!”

„Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani, de Sf Nicolae!” 

„Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani, Nicoleta!”

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească.  La mulți ani Nicolae/Nicoleta!”

Sărbătoare Sf Nicolae să îți aducă zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!”  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.