Mesaje Sfântul Ștefan 2022. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări de La Mulți Ani pentru cei ce poartă numele Sf. Ștefan

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 dec 2022, 14:19

Sfântul Ștefan este sărbătorit în fiecare an de către credincioși, la data de 27 decembrie, iar acestea sunt câteva mesaje potrivite pentru cei dragi.

Fiecare persoană ce își celebrează onomastica la data de 27 decembrie, de Sfântul Ștefan, își dorește ca toate gândurile bune ale celor dragi să fie transmise, iar acestea sunt cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru sărbătoriți.

Citește și: Când este sărbătorit Sfântul Ștefan în 2022. Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan

Peste 400.000 de oameni poartă numele Sfântului Ștefan sau diferite derivate ale acestuia. Peste 300.000 de persoane ce își celebrează onomastica pe data de 27 decembrie sunt bărbați, iar restul de peste 100.000 sunt femei. Acestea sunt cele mai frumoase mesaje cu care le puteți pune un zâmbet pe buze celor ce își serbează ziua.

,,Astăzi este o zi frumoasă, ziua numelui tău, Ștefan! Este plină de bucate de sărbători, de agitație tradițională.

Rudele, prietenii și persoanele apropiate s-au adunat pentru a te felicita și eu la rândul meu vreau, la fel, să te felicit din suflet! Ești cel mai bun! La Mulți Ani!”

,,Dacă există o persoană în lume care merită multe cuvinte minunate, amabile, blânde și calde – acesta ești tu, dragul meu Ștefan. În această sărbătoare, îngerul să-ți aducă numai impresii bune, prieteni sinceri, colegi loiali și fericire mare.

Felicitări!”

,,Dragul meu Ștefan! De ziua numelui tău, îmi doresc ca Îngerul Păzitor să îți ofere cel mai important ajutor – să găsești singura jumătate cu care vei trăi o viață lungă și fericită!”

,,Ești o persoană minunată și îngerul tău păzitor, cu siguranță, este întotdeauna fericit să te ajute. Felicitări de Sf. Ștefan!”

,,Fie ca doar cuvintele calde să răsune în viața ta și nu numai de sărbători, ci fără niciun motiv! Felicitări de Sf.

Ștefan!”

,,De Sf. Ștefan, îți dorim ca viața să te înconjoare de afecțiune și să te răsfețe cu o bună dispoziție, fericire și bucurie.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ștefan. Cine primește urări din partea celor dragi

SMS-uri pe care să le trimiteți sărbătoriților

Fiecare persoană ce își celebrează onomastica la data de 27 decembrie, cu ocazia Sfântului Ștefan, iar micile gesturi sunt cele ce contează. Un mesaj trimis din suflet le poate face ziua mai bună sărbătoriților.

,,Dragă Ștefania! Vreau să te felicit astăzi pentru sărbătoarea ta, ziua numelui. Fie ca totul din viața ta să se rezolve și să existe atât de multe lucruri bune pe drum, încât să te îmbete de fericire.”

,,Ștefan, îmi doresc să fii mereu la momentul și locul potrivit, astfel încât să fii întotdeauna gata să accepți darurile destinului. Felicitări de ziua numelui!”

,,Dragă Ștefania! Cel mai important lucru în viața unei persoane este fericirea. Și de ziua numelui, îți dorim multă fericire!”

,,De Sf. Ștefan, îți doresc sănătate, pentru că fără ea este imposibil să trăiești normal și să iubești, dragostea mea. Te iubesc!”

,,La Mulți Ani de Sf. Ștefan! Ce să-ți doresc când ai totul?! Îți doresc succes, fericire, dragoste și împlinirea dorințelor! Să existe întotdeauna prosperitate în casa ta!

,,Ștefan! Vă felicităm cu ziua îngerului vostru păzitor și vă dorim în această zi tot ce este mai pur, mai luminos, amabil și magic!

Citește și: Tradiții și obiceiuri în a treia zi de Crăciun. Ce nu e bine să faci sub nicio formă pe 27 decembrie

 

Taguri: