Mesaje și urări de Sfânta Maria 2024: Cele mai frumoase felicitări și gânduri pentru data de 15 august

Autor: Cristina Mocanu
Mesaje și urări de Sf. Maria 2024 Foto(4)

Mesaje și urări de Sf. Maria 2024

 
Sursa: pixabay.com

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Sfânta Maria 2024 pentru ce dragi.

Pe 15 august, milioane de români sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare de mare importanță religioasă și culturală în calendarul ortodox. Cu ocazia acestei zile, se obișnuiește ca oamenii să trimită mesaje de felicitări și urări de bine celor care poartă numele de Maria, Marian, Mariana și alte derivate ale acestora. Dacă ești în căutarea unor idei pentru a le transmite celor dragi gânduri calde și urări frumoase, acest articol îți oferă inspirație și sugestii pentru mesaje potrivite de Sfânta Marie.

Care este semnificația zilei de 15 august?

Adormirea Maicii Domnului, cunoscută și sub numele de Sfânta Marie Mare, este o sărbătoare creștină care marchează momentul în care Fecioara Maria, mama lui Iisus Hristos, a fost ridicată la cer. În tradiția ortodoxă, se crede că Maica Domnului nu a murit în sensul obișnuit al cuvântului, ci a adormit întru Domnul și a fost luată la cer, trup și suflet.

Această zi este marcată de slujbe religioase speciale, pelerinaje și rugăciuni, fiind considerată una dintre cele mai importante sărbători din an.

Pentru români, Sfânta Marie are o semnificație deosebită, nu doar religioasă, ci și socială. Este un prilej de a celebra persoanele dragi care poartă acest nume, un simbol al purității, al iubirii necondiționate și al protecției materne.

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru sărbătoriții zilei: „Să trăiești cu numele și să ai doar motive de bucurie!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru familie și prieteni

 „La mulți ani, Maria! Fie ca această zi sfântă să-ți aducă pace în suflet, bucurii nemărginite și tot ce îți dorești alături de cei dragi!”

„Dragă Marian, de Sfânta Maria, îți doresc să ai parte de multă sănătate, fericire și noroc. Să fii mereu înconjurat de iubirea celor dragi!”

„La mulți ani, Mariana! Fie ca Sfânta Fecioară să te ocrotească și să-ți aducă în fiecare zi zâmbete și momente fericite.

Te îmbrățișez cu drag!”

„Cu ocazia acestei zile deosebite, îți doresc, draga mea Maria, să ai parte de liniște în suflet, bucurii alături de familie și prieteni și să te bucuri de toate lucrurile frumoase ale vieții. La mulți ani!”

„Marian, fie ca Sfânta Maria să îți lumineze calea și să te ocrotească în tot ceea ce faci. La mulți ani plini de realizări și fericire!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru colegi și cunoștințe

 „Stimată Maria, îți doresc ca această zi specială să îți aducă multă sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile. La mulți ani!”

„La mulți ani, Marian! Îți doresc o zi minunată, plină de momente frumoase și bucurii alături de cei dragi!”

„Fie ca această sărbătoare să îți aducă liniște sufletească, sănătate și multe realizări.

La mulți ani, Mariana!”

„Cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, îți doresc multă sănătate, succes în tot ceea ce faci și o viață plină de fericire. La mulți ani, Marian!”

„La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii, sănătate și împliniri!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Mesaje de Sfânta Maria pentru partenerul de viață

 „La mulți ani, iubirea mea, Maria! Fie ca Sfânta Fecioară să ne ocrotească iubirea și să ne aducă doar bucurii și fericire. Te iubesc din tot sufletul!”

„Dragul meu Marian, îți doresc să ai parte de o viață la fel de frumoasă ca sufletul tău. La mulți ani plini de iubire și împliniri alături de mine!”

„La mulți ani, scumpa mea Maria! Fie ca fiecare clipă petrecută împreună să fie binecuvântată și să ne aducă fericirea pe care o merităm. Te iubesc!”

„La mulți ani, dragul meu! Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine și îți doresc o viață plină de zâmbete, iubire și sănătate. Fie ca Sfânta Maria să ne ocrotească mereu!”

Citește și: Se urează sau nu „La mulți ani!” de Adormirea Maicii Domnului? Toți creștinii trebuie să cunoască acest lucru

„Iubirea mea, fie ca această zi sfântă să ne aducă doar lucruri frumoase și să ne întărească iubirea. La mulți ani, Maria mea dragă!”

Mesaje de Sfânta Marie pentru persoane apropiate

 „La mulți ani, Maria! Sper că această zi să fie la fel de minunată ca tine. Să ai parte de sănătate, bucurii și multe motive de a zâmbi!”

„Marian, astăzi este ziua ta, așa că îți doresc să te bucuri din plin de ea! La mulți ani, plini de surprize frumoase și momente de neuitat!”

„La mulți ani, dragă Maria! Să ai parte de o viață la fel de strălucitoare și plină de fericire ca zâmbetul tău. Abia aștept să ne vedem și să sărbătorim împreună!”

„Maria, fie ca această sărbătoare să îți aducă multă veselie și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani plini de sănătate și fericire!”

„Dragă Mariana, să ai parte de o zi minunată și de o viață plină de bucurii! La mulți ani și să nu uiți să ne vedem pentru a sărbători cum se cuvine!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru mamă

Pentru mamele care poartă numele Maria sau derivate ale acestuia, mesajele trebuie să fie deosebite și pline de recunoștință.

„La mulți ani, mama mea dragă! Fie ca Sfânta Fecioară să te binecuvânteze cu sănătate, fericire și multă iubire. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot!”

„Mama, astăzi este ziua ta, și vreau să îți spun cât de mult te iubesc și te apreciez. Fie ca Sfânta Maria să te ocrotească și să îți aducă doar bucurii. La mulți ani, draga mea mamă!”

„La mulți ani, mama! Fie ca această zi specială să îți aducă sănătate, fericire și împliniri pe toate planurile. Ești cea mai bună mamă din lume și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi!”

„Mama, îți doresc o zi de Sfânta Maria plină de bucurie și liniște sufletească. Fie ca binecuvântările Maicii Domnului să te însoțească mereu. La mulți ani, Marie!”

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.