Mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2023: Cele mai frumoase și inspirate urări creștine pentru cei care își sărbătoresc onomastica

Author: Cristina Mocanu

Mesaje creștine pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 14 octombrie 2023.

Pe data de 14 octombrie 2023, creștinii ortodocși o cinstesc pe Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Iată cele mai frumoase mesaje creștine pe care i le poți trimite celor care își serbează onomastica.

Mesaje creștine de Sfânta Parascheva

Peste 43.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 14 octombrie, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, cel mai întâlnit prenume feminin fiind Paraschiva peste 35.000.

Iată câteva mesaje pe care i le poți trimite celor dragi în această zi de sărbătoare:

„Cu ocazia Sfintei Parascheva, vă doresc o sărbătoare binecuvântată și luminoasă! Fie ca rugăciunile ei să ne aducă pace, sănătate și iubire în viețile noastre.”

„Sfânta Parascheva să vegheze asupra ta și să-ți aducă fericire în viață. La mulți ani de Sfânta Parascheva!”

„În această zi sfântă, lasă-i pe gândurile tale să se ridice către ceruri, iar Sfânta Parascheva să te ocrotească mereu.

La mulți ani cu sănătate și bucurie!”

„Sfânta Parascheva ne învață că credința și devotamentul pot schimba viețile noastre. Fie ca această zi să ne aducă încredere și speranță în viitor!”

„Sfânta Parascheva, te rugăm să ne ocrotești și să ne călăuzești pe calea credinței. Fie ca această zi să fie binecuvântată pentru tine și familia ta!”

„În Sfânta zi a Paraschivei, să ne amintim să fim generoși și iubitori față de cei din jur.

Rugăciunile tale să ne învețe să dăruim și să iubim necondiționat.”

„În ziua Sfintei Parascheva, sărbătorim credința, speranța și iubirea. Fie ca această zi să fie plină de bucurie și binecuvântări pentru toți cei dragi!”

„Cu ocazia Sfintei Parascheva, sănătatea, fericirea și belșugul să vă însoțească întotdeauna. La mulți ani cu bucurie și lumină în suflet!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Pe ce dată sunt Moșii de Toamnă 2023: Tradiții și obiceiuri de Sâmbăta Morților

Urări și mesaje de Sf. Parascheva 2023

„Sfânta Parascheva să aducă în casele voastre pace și armonie. Sărbători fericite alături de cei dragi!”

„În această zi specială, Sfânta Parascheva să vă binecuvânteze cu sănătate, iubire și belșug. La mulți ani cu credință puternică!”

„Sfânta Parascheva, te rugăm să ne ocrotești și să ne aduci binecuvântări. Să avem mereu inima plină de iubire și înțelegere pentru cei din jur.”

„Cu ocazia Sfintei Parascheva, vă trimitem cele mai călduroase urări de sănătate, bucurie și belșug. Să aveți o zi minunată alături de familie și prieteni!”

„Sfânta Parascheva să vă aducă lumina credinței și puterea speranței în viețile voastre.

La mulți ani cu pace și iubire în suflet!”

„În această zi sfântă, să ne aducem aminte de învățăturile și bunătatea Sfintei Parascheva. Să avem mereu inimile deschise și gata să ajutăm pe cei în nevoie.”

„Sfânta Parascheva să vă ocrotească și să vă binecuvânteze. Să aveți o zi minunată plină de lumina credinței și a iubirii!”.

Citește și: Ce este bine să dai de pomană de Sfânta Parascheva?

Aceste mesaje și urări de Sfânta Parascheva pot fi folosite pentru a transmite gânduri bune și binecuvântări celor dragi în această zi specială. Sărbătoarea Sfintei Parascheva ne oferă o oportunitate de a ne reconecta la valorile spirituale și de a ne împărtăși bucuria credinței cu cei din jur. La mulți ani cu dragoste și speranță în această zi minunată!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.