Mesaje și urări pentru Nașterea Domnului: Ce felicitări poți transmite celor dragi de Crăciun în 2023?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 dec 2023, 10:48

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru familie și prieteni

Sursa: Pexels.com

Trei zile ne despart de ziua în care este celebrată Nașterea Domnului, iar acestea sunt cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru cei dragi.

Crăciunul trezește nostalgie în majoritatea românilor, amintindu-și de perioada sărbătorilor în care toată familia era împreună, în jurul bradului, ascultând celebrele colinde tradiționale românești. Unii români încă se bucură de asemenea sărbători, însă există și persoane ce nu mai petrec Crăciunul într-un grup numeros, însă putem aduce un zâmbet pe buze și căldură în suflet tuturor oamenilor dragi nouă cu ajutorul mesajelor, urărilor și felicitărilor pentru Nașterea Domnului.

Felicitări pentru Nașterea Domnului pentru persoanele dragi

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă.

La Multi Ani cu Sănătate!

Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!

Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La multi ani!

Sfintele Sărbători ale Crăciunului şi Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc şi sănătate alături de cei dragi! La multi ani!

Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănătate, belşug şi fericire!

În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!

Citește și: Când vine Moş Crăciun în 2023? Idei de cadouri pentru cei mici și cei mari

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte.

Crăciun Fericit!

Să ne pierdem printre globuri şi beteala, să alergam prin ninsoare ca nişte copii, să ne îngropăm în cadouri şi să ne iubim ca doi nebuni de Sărbători!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câtă poate moşul să ducă, bucurie cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: cât pot renii să zboare!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbătorii alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Mesaje și urări pentru Crăciun

Lumina nașterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit!

Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare, iar Cel ce S-a născut să va umple casa cu pacea și binecuvântarea sa. Crăciun fericit!

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe Fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit. Crăciun fericit!

Fie ca Naşterea Domnului să vă lumineze sufletele şi casa, să aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!

Fie ca prezența divină a lui Iisus Hristos să fie cu voi pe tot parcursul acestui an sfânt și să vă facă zilele la fel de frumoase ca soarele! Crăciun fericit!

Fie ca al tău Crăciun să fie acoperit de binecuvântările cele mai prețioase ale Dumnezeului Atotputernic. Crăciun fericit!

Fie ca Dumnezeul iubirii să aducă cele mai bune binecuvântări în viața ta pe măsură ce treci prin această sărbătoare de Crăciun. Să ai un Crăciun plin de fericire!

În seara asta îngerii coboară, cu Vestea Bună te înconjoară, amintindu-ți de Iisus, pruncul iubit nespus. Doresc ca Cel născut în ieslea cea săracă, loc în inima ta să-și facă. Sărbători fericite și numai bucurii!