Mesaje, urări și felicitări de la mulți ani pentru prieteni

Autor: Elena Padure
Actualizat: 31 mar 2021, 19:49

Cele mai deosebite 20 mesaje de la mulți ani cu care îți poți surprinde prietenii de ziua lor de naștere sau alte aniversări.

Zilele de naștere sunt ocazii deosebite pentru a le reaminti oamenilor dragi din viața noastră că îi purtăm în suflet. Felicitările de la multi ani pentru prieteni trebuie să fie, astfel, pe măsura dragostei pe care le-o purtăm. Iată  20 mesaje de la mulți ani pentru prieteni,  care includ cele mai frumoase gânduri și urări.

Mesaje de la mulți ani pentru prieteni

Aminteștele prietenilor de momentele fericite împreună și oferă-le  cele mai frumoase urări  cu aceste mesaje de la multi ani:

1. Îmi doresc, prietene, ca viața să-ți fie plină de greutăți: pedepsit cu succes, răzbunat cu sinceritate, învățat de prosperitate și sentimente reciproce și împovărat cu cea mai puternică sănătate.

2. Ești o prietenă minunată și să mai trăiești o sută de ani! Să știi că mereu poți conta pe mine și dacă s-ar întâmpla ceva mă poți suna oricând! Întotdeauna să fii norocoasă, mai ales în dragoste! Curaj și onoare!

3. Da! Natura te-a sculptat ideală! Prietena mea, îmi doresc să văd numai fericire în viața ta, să auzi doar muzica dragostei și tandreței și să guști din mâncarea spirituală a bucuriei!

4. Prietenia noastră a fost destinată! Mulți prieteni îmi sunt dragi, dar ca tine – niciunul!  Despre tine pot să spun că ești comoara pe care o prețuiesc! Cui i-aș mai putea deschide sufletul? Cine m-ar susține în tot? Doar tu, prietena mea.

Nu pot decât să am încredere în tine!

5. Astăzi te-ai născut și poți să-ți pui noi dorințe. Uită-te la viață cu mare pasiune și pierde uneori sentimentul timpului. Nu te opri pe drumul vieții, grăbește-te către scopul tău, iar dacă există un pericol în calea ta, permite-i îngerului să-ți trimită prietenii în ajutor.

6. Prietene, îți doresc mult noroc, în inimă să locuiască fericirea și toate începuturile să fie victorioase, astfel încât în fiecare zi să sărbătorești succesul! Lasă soarele să strălucească deasupra ta, destinul să-ți aducă daruri minunate și experiențele să te învețe că în această viață totul este posibil.

7. Știu că vrei să-ți găsești marea dragoste, să ai o mașină și o casă. Fie ca norocul să meargă cu tine întotdeauna! Să fii fericit nu doar în vise, dar și în realitate!

8. Apreciez foarte mult prietenia noastră, așa că îți voi vorbi, ca de obicei, sincer. Prietene, îmi doresc ca toate componentele vieții tale să fie doar de clasă superioară. Astfel de oameni ca tine merită doar tot ce e mai bun! Sărbătoare fericită și distractivă!

9. Parcă ne cunoaștem de o sută de ani și ți-aș spune foarte multe. Dar voi fi laconic, prietenul meu drag: îți doresc să găsești secretul fericirii, cheia către inima iubitei, să poți măsura timpul și să-l poți prelungi pe cel liber.

La muncă să fii remunerat pe măsură, să ai motive de zâmbete și să fii înaripat de viață!

10. Trăiești ca o lună tânără, înconjurată de stele frumoase care se rotesc în dans, dar să alegi doar una din ele, cea mai iubită! Și să te bucuri de steaua ta! Asta îți urez, scump prieten!

Citeste si: Mesaje, urări și felicitări romantice pentru soție: la mulți ani soția mea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urari haioase de la multi ani zi de nastere sotie

Reamintește-le prietenilor cât de speciali sunt pentru tine cu aceste  urări de la mulți ani pentru prieteni.

11. Mă bucur să împărtășesc cu tine ziua ta frumoasă! În ciuda tuturor momentelor în care viața ne-a aruncat, ne-am menținut relația. Ești ca un frate pentru mine și nu-mi doresc altul. Îți doresc să mergi cu îndrăzneală după visul tău, să crezi în el și atunci cu siguranță se va realiza. Succesul să te aștepte în muncă, iar fericirea în cuplu. Treci viața cu inspirație, cu idei noi și nu-ți fie frică să le împlinești.

12. Mă grăbesc să te felicit cu această zi minunată. Astăzi este ziua ta, și ca întotdeauna, cei mai apropiați oameni se vor aduna în jurul tău. Aș vrea ca ei să te înconjoare mereu! Lasă dragostea, fidelitatea, devotamentul, sănătatea, fericirea să fie mereu de partea ta. Și lasă-ți toate momentele proaste. Fiecare zi să fie luminoasă și memorabilă. Îți doresc să trăiești și să te bucuri de fiecare minut!

13. Întotdeauna ai fost iubită de toată lumea, pentru că o meriți! Și în această zi festivă și luminoasă, nu vreau decât să-ți spun că mi-ești cea mai aproape și dragă persoană, ești sprijinul meu! Am fost mereu apropiate ca două surori și sper că vom rămâne așa pentru totdeauna! Numai bine în tot!

14. Ești cel mai bun, te respect, te apreciez și te iubesc! Pe lângă felicitări, vreau să-ți doresc mult noroc, dragoste mare, reciprocă, tandră! Să ai mereu succes în toate! Fii mereu atât de amabil!

15. Câți ani au trecut și suntem încă prieteni! Prin urmare, astăzi vreau să-ți ofer cea mai de neuitat experiență și să-ți doresc o aniversare fericită! Fie ca prietenia noastră să devină din ce în ce mai puternică în fiecare an!

16. Ești sprijinul și bucuria mea! În această zi frumoasă, vreau să-ți urez o sărbătoare fericită! Îți doresc bucurie și o viață lungă împlinită!

17. Îți doresc ani lungi, lungi! Viața să-ți dea bucurie și numai succes! Fii mereu inteligent și puternic! Vreau să rămâi mereu norocos în toate și mereu vesel, fericit! Felicitări din adâncul inimii mele!

18. Te felicit cu cea mai interesantă zi de naștere. Fii fericit, iubit, stimat! Totul este doar pentru tine astăzi!

19. Îți datorez multe, prietenul meu drag! Astăzi îți urez un la mulți ani, amice! Îți doresc să bei un cocktail de optimism și să te îmbeți de la sentimentul incredibil de bucurie! Îți doresc o mușcătură cu succes și o prietenie puternică între noi până la adânci bătrâneți. Permite-i sufletului să fie întotdeauna plin de fericire!

Citeste si: Mesaje de la mulţi ani de Sfântul Ioan. Urări şi felicitări virtuale pentru sărbătoriţii din această zi

 20. Omule, prietene, frate! A venit și sărbătoarea ta și ne bucurăm cu toții! Îți dorim fericire, salariu foarte mare, ziua următoare să fie mai ușoară decât precedenta, să trăiești mișto, cu veselie și optimism!

Citeste si: Mesajul special pe care l-a primit Jador de ziua lui: „Mi-e dor de tine și de...” Ce a apărut pe contul de instagram al concurentului de la Survivor România 2021?

 

Taguri: