Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Ilie. „Numele ce-l porți să te călăuzească pe drumul vieții și să îți ofere protecție și fericire!”

Autor: Bianca Vidoi

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Ilie

Sursa: Unsplash

Peste 120.000 de români își celebrează onomastica la data de 20 iulie 2024, atunci când este pomenit Sfântul Ilie.

Ziua de sâmbătă, 20 iulie 2024, reprezintă un motiv de bucurie pentru oamenii ce îi poartă numele Sfântului Ilie sau derivate ale acestuia, deoarece își celebrează onomastica. Acesta este un moment inedit pentru a le împărtăși sărbătoriților cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări cu ocazia zilei lor de nume.

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Ilie

Își urez o zi onomastică plină de daruri sufletești și multă sănătate ție și familiei tale.

La mulți ani fericiți și multă dragoste!
Această zi este una lipsită de supărări și dezamăgiri. Sărbătorește alături de persoanele apropiate sufletului tău și nu uita să zâmbești. La mulți ani binecuvântați!
În ziua de Sfântul Ilie, sufletul tău trebuie să elimine toate supărările și să fie deschis doar pentru a primi fericire și iubire. La mulți ani cu ocazia onomasticii tale!
La mulți ani, Ilinca! Îți doresc multă fericire și sănătate, iar momentele de rătăcire și tristețe să se împuțineze!

De ziua numelui tău, îți urez o zi frumoasă și plină de iubire. La mulți ani binecuvântați!

Cu ocazia onomasticii tale, îți doresc mult noroc în viață, sănătate și iubire. La mulți ani, Ilie!

Sfântul Ilie să își călăuzească drumul vieții și să ai parte de noroc și fericire la orice pas. La mulți ani, Ilinca!

Își doresc ca toate lucrurile la care visezi să se îndeplinească, iar viața să îți ofere fericirea și iubirea pe care o meriți.

La mulți ani de Sfântul Ilie!

La mulți ani cu multă sănătate pentru toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie!

Cu ocazia zilei de Sfântul Ilie îți transmit un gând bun și multă sănătate. La mulți ani, Ilinca!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă.

La Mulţi Ani!

Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin!

La mulţi ani! Să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!

Citește și: Calendar ortodox pentru iulie 2024. Pe ce dată este pomenit Sfântul Proroc Ilie?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Îţi urez La multi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

La mulți ani, Ilie!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.

Să-ţi dea Domnul sănătate, Judecată înţeleaptă, Viaţă lungă pământească, Ce doreşti să se-mplinească!

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.