Mesaje, urări și felicitări romantice pentru soție: la mulți ani soția mea!

Author: Elena Padure
Mesaje deosebite de la multi ani pentru sotie

Cele mai deosebite 20 de mesaje de la mulți ani cu care îți poți surprinde soția de ziua ei sau diferite aniversări.

Zilele de naștere sunt ocazii deosebite pentru a le reaminti oamenilor dragi din viața noastră că îi purtăm în suflet. Felicitările de la multi ani pentru partenerul de viață trebuie să fie, astfel, pe măsura dragostei pe care le-o purtă. Iată 20 de mesaje de la mulți ani pentru soție, care includ cele mai frumoase gânduri și urări.

Mesaje de la multi ani pentru soție

Amintește-i soției de momentele fericite împreună și oferă-i cele mai frumoase urări cu aceste mesaje de la multi ani:

1. În fiecare dimineață când mă trezesc lângă tine, iubirea mea, simt dragostea pe care o simțeam la început unul pentru celălalt. Când te văd, nu mi-aș mai lua ochii de la tine. Tot ce îmi doresc astăzi e să fii fericită și să te bucuri de ziua ta.

Mulți ani înainte și multă sănătate, scumpa mea.

2. La mulți ani, soția mea dragă. De la doi tineri îndrăgostiți am ajuns astăzi aici. De ziua ta îți doresc fericire, împlinire, multă sănătate și iubire.

3. Ești cea mai scumpă soție și cea mai devotată mamă. Ne bucurăm nespus că ești în viețile noastre și că ne iubești. La mulți ani, scumpa mea!

4. Dragostea mea, de ziua ta îți doresc tot binele din lume. Fie ca fiecare supărare și neplăcere să dispară. Îți urez sănătate, să ai o familie frumoasă și fericită care să te facă mândră. Te iubesc mult, draga mea. La mulți ani!

5. Dacă ar fi să aștern pe hârtie fiecare moment fericit pe care l-am trăit împreună aș scrie cea mai lungă carte din lume, dar pe care aș vrea să citești numai tu, iubita mea.

Ești o femeie extraordinară, cea mai bună mamă, cea mai iubitoare soție, cea mai harnică iubită și cea mai neprețuită persoană din viața mea. Fie ca viața să ne ocrotească și ne bucurăm unul de altul și peste și mai mulți ani. La mulți ani, soția mea dragă!

6. Când te-am întâlnit am devenit cel mai fericit bărbat de pe pământ, dar ce nu știam atunci e că peste ani și ani voi fi și mai fericit.

Mă bucur mult că te cunosc, soția mea dragă. Îți doresc cea mai fericită și cea mai frumoasă familie. Minte și suflet luminat, multă bucurie și voie bună în fiecare zi. Sănătatea să radieze din tine. La mulți ani, scumpa mea soție!

7. Draga mea soție, la mulți ani! Îți doresc înțelepciune, prieteni adevărați, și pace în suflet. Să prețuiești fiecare pas pe care-l faci și fiecare moment pe care-l trăiești.

Cea mai frumoasă aniversare, draga mea! La mulți ani!

8. De la tine am învățat că nimic nu e imposibil, că dacă muncești pentru ce îți dorești o să primești, că dacă oferi bunătate și răbdare asta e ce vei primi în schimb. De ziua ta vreau să îți mulțumesc sincer pentru tot ce faci. Te iubesc, draga mea. Multă sănătate și voie bună în continuare, la mulți ani!

9.  Soția mea, să nu te schimbi niciodată și să nu uiți că sunt lângă tine oricând ai nevoie. Astăzi e o zi cu adevărat specială și nu doar pentru mine, ci pentru toți oamenii din viața ta. Ești o femeie foarte frumoasă, deșteaptă, muncitoare și unică. La mulți ani, draga mea soție. Te iuebsc!

10. Nu știu de unde să încep cu urările, draga mea, dar în primul rând sper să ai sănătate și zile multe de care să te bucuri, în al doiela rând sper să ai în viață numai bucurii, în continuare tot ce îți doresc e să te distrezi și să iubești așa cum ai făcut-o întotdeauna. Să nu te schimbi, soția mea dragă, la mulți ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cele mai frumoase imagini de primăvară cu mesaje și urări de ziua femeii. FOTO

Urari de la multi ani zi de nastere sotie

Reamintește-i partenerei tale de viață cât de specială este pentru tine cu aceste  urări de la mulți ani pentru soție.

11. Mă consider un soț norocos. Nu toți oamenii au lângă ei un om așa iubitor, înțelegător și harnic ca tine, soția mea. Te iubesc din tot sufletul, iar de ziua ta mă voi asigura că visurile tale devin realitate, draga mea. La mulți ani, soția mea!

12. Nici nu ai idee cât de fericit mă faci în fiecare zi. Fiecare moment petrecut împreună înseamnă fericire și zâmbete, iar astăzi, de ziua ta, doresc să mă revanșez și să îți ofer și ție fericire. Îți doresc mulți bani, succes în carieră, liniște și multă dragoste. La mulți ani, soția mea!

13. La mulți ani celei mai frumoase, mai gospodine, mai iubite și mai fermecătoare dintre femei. Te iubesc, soția mea dragă, să te bucuri așa cum simți tu de ziua de azi!

14. De ziua ta îți doresc tot ce e mai bun, numai fericire, împlinire, viață lună și prosperă. Flacăra dragostei e mai aprinsă ca niciodată, iar cu toată căldura din sufletul meu îți urez astăzi cel mai călduros la mulți ani, soția mea!

15. Iubirea mea, și în această dimineață ochii tăi strălucesc cu gingășie, iar sufletul meu se topește de fiecare dată când te vede. Astăzi fie ca tot ce îți dorești să devină realitate, să petreci ziua de naștere alături de cei dragi și să te bucuri de fiecare moment. La mulți ani, soția mea dragă!

16. Îți urez o viață la fel de frumoasă ca iubirea dintre noi. Nimic să nu ne despartă, iar liniștea pe care o simțim în inimi să își facă simțită prezența și la muncă și în casă. Te iubesc, draga mea soție, la mulți ani de ziua ta!

17. La mulți ani, dragoste inimii mele, să te bucuri de ziua de azi. Îmbrățișări dragi, soția mea!

18. Un sărut dulce îți ofer în această dimineață și tot binele din lume să te învelească. Dragostea să te ocrotească, iar oamenii să îți fie prieteni buni pe care poți conta la nevoie, draga mea. Te iubesc! La mulți ani, soția mea iubită!

19. De când ne cunoaștem viața mi s-a schimbat. Zâmbesc mai mult, găsesc fericire la tot pasul și ma bucur mai mult de persoanele pe care le am lângă mine. De ziua ta vreau să îți ofer măcar o mică parte din toată fericirea pe care mi-o oferi. Îți doresc multă sănătate, numai lucruri frumoase în viață, iubire și o inimă liniștită, soția mea dragă. La mulți ani!

Citeste si: Soțul unei prezentatoare TV a făcut infarct. Vedeta a transmis un mesaj cutremurător

20. Dacă viața ar fi un film, tu ai fi actrița principală pentru că, în viața mea, tu ai cel mai important rol. Te iubesc, soția mea dragă, numai fericire îți doresc de ziua ta. La mulți ani!

Citeste si: Anamaria Prodan, cadou ULUITOR primit de la Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a surprins-o pe impresară de Ziua Îndrăgostiților!

 

Taguri:

Episodul 18 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 26 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.