Soțul Florentinei, femeia care a fost găsită spânzurată, susține că a descoperit mai multe mesaje dubioase în telefonul acesteia, mesaje care conduc ancheta pe o altă pistă.
Ce mesaje a găsit soțul Florentinei în telefonul acesteia
Rudele tinerei decedate susțin că aceasta a fost, de fapt, ucisă, dar, din cauza faptului că polițiștii urmau să plece în concediu, nu au acordat timpul și interesul necesar anchetei, motiv pentru care au mers pe o pistă greșită.
Rudele decedatei susțin că aceasta nu s-a spânzurat, ci că a fost ucisă, mai ales că soțul femeii a declarat că, în telefonul acesteia, au fost găsite mai multe mesaje de amenințare, venite din partea unui bărbat și a soției acestuia.
Prin urmare, Inspectoratul de Poliție din Tulcea a trimis o echipă de criminaliști, pentru ca cercetările să înceapă din nou. Vecinii femeii au fost alertați chiar de către educatoarea copilului ei că femeia lipsește, deoarece nu a mai venit să îl ia de la grădiniță.
Decesul Florentinei a fost constatat de către un doctor de la serviciul de ambulanță din Babadag, iar un subofițer și un ofițer au fost trimiși, de către Poliție, la domiciliul femeii.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Mai mult decât atât, soțul femeii este convins că s-a dorit mușamalizarea cazului, deoarece, conform spuselor acestuia, în certificatul medico-legal, nu au fost menționate rănile pe care femeia le avea pe corp.
Apropiații Florentinei susțin că femeia avea urme de agresiune fizică pe corp
Una dintre prietenele Florentinei a spus, pentru o televiziune din România, că, pe corpul acesteia, au fost descoperite urme de praf, dar și că părul ei era ciufulit.
În continuare, vecinii susțin că locuința tinerei nu a fost investigată de criminaliști și că locul faptei nu a fost sigilat, pentru a se lua probe.
„Nu a venit o medicină legală, nu a venit un procuror criminalist, nu s-a sigilat locul pentru că s-a spus că s-a spânzurat și punct”, a declarat o vecină.
Avocata soțului femeii este de părere că ancheta degeaba se reia, întrucât, din cauza faptului că multe persoane au trecut prin curtea respectivă, mai ales la priveghi și în ziua înmormântării, urmele au dispărut în mare parte.
„Imediat ar fi trebuit să fie efectuată o cercetare la fața locului potrivit 192 Cod Procedură Penală. Pe de altă parte, subliniez faptul că nu există termenul de refacere a cercetării la fața locului. În condițiile în care s-a apreciat că în acest sens să fie refăcută cercetarea la fața locului, această procedură nu se regăseşte în Codul de Procedură Penală”, a spus avocatul Cristian Ion.