Mesajele de pe pantofii Gabrielei Cristea! Vezi cine i-a scris in cea mai importanta zi din viata ei

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Gabriela Cristea a intrat deja in febra pregatirilor pentru cununia civila cu Tavi Clonda!

Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” de la Kanal D va purta o rochita spectaculoasa, de culoare roz prafuit, insa si pantofii sunt senzatie!!!

Pantofii sunt de culoare nud, iar pe talpa sunt semnaturile tuturor prietenelor din televiziune al frumoasei vedete.  Denisa,  Andreea, Diana sunt doar cateva nume de fete nemaritate, care, conform traditiei, i-au lasat un mesaj Gabrielei. ##VIDEO137196##

“O vorba din popor spune ca, in ziua in care te mariti, pe incaltaminte, trebuie sa fie scrise prenumele de domnisoare, extrem de apropiate de sarbatorita zilei.

Dupa cununie si, implicit, purtarea pantofilor, numele care se vor sterge vor fi ale fetelor care se vor casatori primele”, a spus Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.