Mesajele înduioșătoare dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artista să fie învinsă de cancer: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”

Autor: Laura Macovei

Mesajele înduioșătoare dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artista să fie învinsă de cancer: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”

Sursa: Facebook

Soțul Ancăi Molnar, cel care i-a fost alături make-up artistei în lupta sa cu boala nemiloasă, a publicat ultimele mesaje dintre ea și soția lui, care sunt de-a dreptul dureroase!

Anca Molnar a murit astăzi, la doar 34 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Boala nemiloasă i-a curmat viața și a adus multă suferință în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. Anca Molnar avea o familie frumoasă, un soț iubitor și un copil care o făcea mai împlinită ca niciodată.

Ce mesaj i-a trimis Anca Molnar soțului ei. Spera că se va face bine

Soțul make-up artistului este copleșit de durere, căci i-a fost alături necondiționat în toată această perioadă și a sperat până în ultima clipă că Anca Molnar  va câștiga lupta cu cancerul. Acesta a publicat ultimele mesaje în care a vorbit cu soția lui!

Make-up artistul a făcut tot ce a putut pentru a supraviețui și a luptat până în ultima clipă, cum scria și în mesajul de adio de pe rețelele sociale. 

Însă, totul s-a sfârșit astăzi, când s-a stins din viață. Soțul ei abia își găsește cuvintele să exprime ce simte și este devastat de durere de când și-a pierdut soția.

Claudiu Molnar i-a fost alături necondiționat și a lăsat totul pentru soția lui. Acesta a publicat ultima discuție pe care a avut-o cu Anca Molnar, în care ea l-a rugat să mai reziste puțin, căci se va face bine a doua zi.

Claudiu Molnar i-a spus că va rezista oricât este nevoie pentru ea. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”, a scris Anca Molnar în mesaj.

Înmormântarea Ancăi va avea loc joi

Familia Ancăi Molnar face toate pregătirile necesare pentru a organiza înmormântarea. Evenimentul trist va avea loc joi, la cimitirul din Ronat. Astăzi are loc priveghiul make-up artistului, de la ora 18:00, după cum soțul ei a anunțat pe rețelele de socializare.

Citește și: O cunoscută make-up artistă din România s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Mesajul dureros transmis înainte de a părăsi această lume: „Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele”

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunța ulterior”,

a transmis soțul Ancăi Molnar, pe rețelele de socializare.