MESAJELE lui Cucu si ale Irishei dupa ce Stefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Mesajele lui Cucu si al Irishei pentru Stefan Ciuculescu dupa eliminare

Stefan Ciuculescu a plecat de la Survivor Romania 2021 cu fruntea sus, sustinandu-si toti coechiperii care au mai ramas in competitie.

Stefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 si cu toate acestea, Faimosul nu a incetat o clipa sa isi sustina fostii coechipieri, urandu-le sa ajunga in Finala si sa lupte pentru visul lor pentru ca au muncit si au indurat foarte multe de-a lungul acestor luni care si-au pus amprenta atat pe psihicul lor cat si pe fizic. 

Stefan Ciuculescu este eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. ELIMINARE imprevizbila la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena Marin, Stefan Ciuculescu, Maria Chitu si Albert Oprea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan Ciuculescu si-a luat in egala masura la revedere si de la Razboinici si de la Faimosi imbratisandu-i si urandu-le bafta in continuare. "Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte...este

o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor. Sunt conștient de niște lucruri. Singura modalitate prin care Zanni și-ar fi schimbat votul, dacă ar mai fi fost o persoană cu noi. Am fost mereu asumat și am încercat să nu pun vreo perdea. Nu aș fi putut să vin în competiție și să pun o perdea care nu e demnă de caracterul meu.
Am exprimat tot timpul ceea ce am văzut." 

Cum au reactionat Cucu si Irisha dupa eliminarea lui Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: REACTIA PUBLICA a lui Stefan Ciuculescu fata de Elena Marin dupa ce este eliminat de la Survivor Romania 2021!

Dupa eliminarea lui Stefan cei care au reactionat imediat au fost Irisha si Cucu, doi dintre fostii Faimosi care l-au sustinut pe concurent in competitie.

Atat Irisha cat si Cucu l-au felicitat pe Faimos postand cate un mesaj emotionant pe retelele de socializare.