Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Jador: „Sâmbăta asta...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Un mesaj postat pe contul de instagram al lui Jador i-a bucurat nespus pe fanii artistului. Ce urmează să se întâmple sâmbătă cu concurentul de la Survivor România 2021?

Jador a revenit pe traseele de la Survivor România 2021 după accidentarea gravă la genunchi și chiar dacă încă are dificultăți atunci când trebuie să alerge, concurentul este determinat să dea totul pe traseu și să aducă puncte pentru echipă. Ce urmează să se întâmple cu Jador sâmbăta aceasta?

Anunț important despre Jador. Fanii artistului sunt în extaz!

Chiar dacă Jador se află la Survivor România 2021 și a luat o pauză de la activitatea sa artistică, cântărețul a muncit în avans înainte de a pleca în Republica Dominicană,

astfel că acum, deși el se află în competiție, în continuare lansează piese care se bucură de un real succes și ajung pe primele poziții în trending pe YouTube.

La finalul acestei săptămâni, fanii lui Jador vor avea parte de o nouă surpriză. Pe contul de instagram al Faimosului de la Survivor România 2021 a apărut un mesaj prin care este anunțată colaborarea dintre acesta și cel mai bun prieten al său, Bogdan Mocanu. Astfel, cei doi vor lansa o melodie împreună, fanii acestora fiind în extaz, având în vedere că așteptau de foarte mult

timp să îi vadă pe cei doi colaborând din punct de vedere muzical.

„Sâmbăta asta, mânzul nostru și cel mai bun prieten al lui, Bogdan Mocanu, vor scoate o melodie frumoasă!”, este mesajul care a apărut pe contul de instagram al lui Jador.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador si Zanni, replici taioase la adresa Irishei si a Ralucai Dumitru dupa ce au pierdut Jocul de Recompensa:"Cand v-am vazut cu silicoane, cu buze, am zis gata!"

Jador nu se va putea bucura de lansarea melodiei și nici nu va vedea reacțiile fanilor, având în vedere că se află la Survivor România 2021 și nu are acces la telefonul mobil și, în mod clar, nici la rețelele de socializare.

După o perioadă în care a lipsit din competiție, primind îngrijiri de specialitate din partea medicilor, Jador s-a întors pe traseele din Republica Dominicană, chiar dacă nu s-a recuperat complet, iar problemele cu genunchiul încă persistă. Acesta este motivul pentru care Zanni a considerat că Jador ar trebui votat spre eliminare, având în vedere că Faimosul nu se va mai putea descurca atât de bine la traseele de viteză și ar putea reprezenta o verigă slabă pentru echipa lor.

Mai mult, Jador a mai acuzat dureri, însă nu este pregătit să renunțe la luptă, după cum chiar el a dezvăluit.

Citeste si: Zanni, bulversat de eliminarea Anei Porgras! Ce i-a spus Culita despre plecarea colegei lor? "Jador a inteles asa! Initial mi-a spus..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.