Mesajul care a emoționat-o pe Adina Halas până la lacrimi. Ce i-a scris fiul ei, Serghei: ”Inima ta bate”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2022, 12:29

Mesajul care a emoționat-o pe Adina Halas până la lacrimi. Ce i-a scris fiul ei, Serghei: ”Inima ta bate”

Sursa: Facebook Adina Halas

Adina Halas, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, emoționată până la lacrimi de fiul ei. Ce mesaj i-a scris Serghei mamei lui?

Adina Halas a făcut senzație cu ținutele ei în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil”, competiție în care a ajuns până în marea finală, fiind foarte aproape de premiul cel mare. Însă, pe lângă toate acestea, Adina este o mamă desăvârșită, care se emoționează de fiecare dată când fiul ei face un gest oricât de mic pentru ea. 

Adina Halas, emoționată până la lacrimi de fiul ei! Ce mesaj i-a scris Serghei: ”Inima ta bate”

În 2011, Adina Halas a devenit mămică pentru prima dată. Băiețelul ei i-a făcut viața mult mai frumoasă și se mândrește cu el. La 10 ani, Serghei este pasionat de calcule soroban, face sport, dar și meditații la limba engleză. 

”Doar noaptea mi-l iau asistentele câteva ore, că să mă pot odihni. Dar este un copil bun și liniștit. Este sănătos și asta este important.

Sunt o mămică foarte fericita.Soțul meu, Lucian, m-a asistat și chiar a filmat nașterea. El mă ajuta tot timpul, este super-incantat de copil. Am avut emoții la naștere, dar faptul că Lucian a fost acolo m-a ajutat mult prezenta lui”,
a declarat Adina Halas cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Vivianei Sposub și a Adinei Halas după Marea Finala! A adus dovada că au avut ținute copiate 1:1 după creații celebre

Adina Halas s-a numărat printre concurentele care au ajuns în marea finală a competiției ”Bravo, ai stil!”. De-a lungul competiției, blondina l-a inclus în câteva momente și pe fiul ei, care până atunci nu a avut contact cu televiziunea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Recent, Adina a postat pe pagina de Instagram, la story, un bilețel cu un mesaj din partea fiului ei.

Se pare că Serghei i-a oferit mamei lui un ”borcănel cu iubire”. Ce înseamnă asta? Micuțul i-a scris celei care i-a dat viață mai multe bilețele în care își exprimă iubirea pe care i-o poartă, pe care le-a pus într-un borcan, iar Adina Halas citește câte un bilețel din borcănel în fiecare zi.

”Inima ta bate pentru mine”, este mesajul pe care Adina Halas l-a extras ieri din ”borcănelul cu iubire”.

Citeste si: Adina Halas, dezvăluiri exclusive: "Mama nu știa de relația cu soțul meu, am venit după o lună jumate și i-am zis că mă mărit"