Mesajul Catincăi, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, care pus pe jar internetul: „O femeie rămâne acolo unde găsește liniște”. Ce se întâmplă în viața ei în aceste momente

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 aug 2024, 15:16

Catinca a făcut mai multe postări pe Instagram

Sursa: Instagram catinca_mt

După două săptămâni de la despărțirea de Ștefan, Catinca a publicat niște postări care i-au pus pe gânduri pe internauți.

Catinca a postat pe rețelele sociale atât un mesaj sugestiv pentru dezamăgirea recentă pe care a avut-o în dragoste, cât și diverse clipuri și imagini prin care a dat de înțeles că a găsit cu cine să-și petreacă timpul, chiar dacă nu mai este împreună cu Ștefan.

Cu ce mesaj a pus Catinca internetul pe jar

În urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a distribuit pe Instastory un mesaj care pare să se refere la situația din fosta ei relație: „O femeie rămâne

acolo unde găsește liniște. Nu frumusețe, nu bani, nu beneficii. Ci doar liniște”.

Înainte de a posta acest citat astăzi, 18 iulie, miercuri seară Catinca a publicat imagini dintr-un restaurant, unde a luat cina alături de o persoană pe care a preferat să o țină secretă, întrucât nu a arătat-o deloc. 

Citește și: Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

După masă, respectiva persoană a scos-o pe tânără la o plimbare nocturnă cu mașina, înainte de a o duce înapoi acasă. Această activitate pare să o fi relaxat pe Catinca, întrucât din clipurile postate pe Instagram pare să se fi simțit foarte bine și să fi uitat, pentru câteva momente, de suferința pe care i-a provocat-o Ștefan.

Ce se întâmplă în viața Catincăi în aceste momente

La câteva ore după ce a postat filmările din mașină, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a publicat la Instastory o fotografie surprinzătoare, care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii ei din mediul online. Înainte de a se pune la culcare, tânăra s-a pozat în oglindă, însă în prim-plan nu s-a aflat ea, ci o vază mare, plină cu trandafiri roz, pe care fata i-a pus pe masa de lângă oglindă.

Catinca nu a dezvăluit de unde a primit florile, ci doar a scris „Noapte bună” în respectiva postare. Astfel, prin această notă de mister, fosta concurentă de la „Casa iubirii” i-a pus pe jar pe fanii ei, întrucât a lăsat impresia că, la doar două săptămâni după despărțirea de Ștefan, ar fi cunoscut pe altcineva.

Citește și: Ștefan și Catinca, primele declarații despre despărțire! Adevăratul motiv care a dus la separarea celor doi: „Ea voia să stea doar în casă”

Deși foștii iubiți au petrecut câteva luni foarte frumoase împreună și au dat de înțeles că relația lor este una solidă, în cele din urmă, povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod foarte dureros, mai ales pentru Catinca.