Mesajul cu subînțeles postat de Antoni: „Tu ești prioritatea mea”. Cui i-a dedicat concurentul de la „Casa iubirii” declarația emoționată

Autor: Diana Ghita

Antoni a postat pe Instagram un mesaj emoționant de dragoste

Sursa: Instagram rosa_antoni12

Chiar dacă, în prezent, Antoni se află într-o situație complicată cu Rebecca, acesta încă mai ține la ea și nu ezită să dezvăluie ceea ce simte pentru frumoasa brunetă.

În episodul de pe 30 iulie al emisiunii „Casa iubirii”, Rebecca s-a despărțit, oficial, de Antoni, iar de atunci, cei doi concurenți au dus o adevărată luptă a orgoliilor, în care niciunul nu a părut să cedeze. Însă, acum, tânărul pare să dea uitării lucrurile rele și să-și expună adevăratele sentimente față de fosta lui iubită.

Antoni și Rebecca au căzut, în sfârșit, la pace

De când Rebecca a pus punct cunoașterii cu Antoni, între cei doi au apărut numeroase tensiuni, iar, la un moment dat, bruneta era pe punctul de a părăsi „Casa iubirii”, întrucât simțea că nu mai poate duce războiul cu fostul ei partener. Însă, în cele din urmă, lucrurile s-au liniștit, mai ales după ce, în Gala de duminică, 18 august, Rebecca a fost cât pe ce să-l piardă pe Antoni.

Spre norocul celor doi, Teodora, care a ieșit favorita săptămânii, l-a salvat de la eliminare pe tânăr, întrucât a fost de părere că acesta încă nu și-a terminat povestea în „Casa iubirii” și că are multe lucruri de rezolvat cu fosta lui iubită, indiferent dacă își vor continua relația sau vor rămâne doar prieteni.

Citește și: Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Ce mesaj a postat Antoni pe Instagram și cui i l-a dedicat

Însă, prin intermediul unui videoclip postat luni la Instastory, Antoni a dat de înțeles că nu vrea să rămână doar prieten cu Rebecca, întrucât încă are sentimente puternice pentru ea. Prin respectivul clip, acesta a dat de înțeles că nu își dorește o relație cu altcineva, ci că și-ar dori, mai degrabă, să se împace cu ea, întrucât simte că este „cea potrivită” pentru el.

„Aș putea avea toate femeile din lume, dar sunt bine cu mierea ei. Adică dacă te iubesc, te pun pe primul loc în toate, tu ești prioritatea mea, înțelegi? Datorită ei am devenit, cu siguranță, un alt tip de persoană. Nu am nevoie de nimeni altcineva, tocmai pentru că am descoperit dragostea.

Citește și: Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

După părerea mea, am fost alături de ea, fiind conștient de multe ori că am simțit că ea este cea potrivită. Am înțeles când este cea potrivită pe care o cunosc, e ok. Acum o să încep să îmi spun și eu. Pentru un singur prieten de-al meu ori de câte ori este cel potrivit, îl simt”,  a fost mesajul transmis în filmarea postată de concurent pe Instagram.

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.