Mesajul cutremurător transmis de pompierul din Suceava, a cărui soție a murit la doar 19 ani, la scurt timp după ce a născut: “Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 iun 2024, 17:10

Mesajul cutremurător transmis de pompierul al cărei soție a murit la 19 ani

Sursa: Facebook: Bogdan Curelușă

Bogdan, soțul femeii din Suceava care s-a stins la doar 19 ani, a postat un mesaj plin de durere pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Curelușă a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care își arată recunoștința față de cei care i-au fost alături în această perioadă perioadă dificilă, după ce soția sa de doar 19 ani s-a stins din viață la scurt timp după ce a născut. Iată despre ce este vorba:

Mesajul postat de Bogdan, soțul Biancăi, femeia care s-a stins la doar 19 ani

Sfâșiat de durere și de greutatea inimaginabilă a pierderii soției sale, tânărul pompier militar din Suceava își împărtășește coșmarul printr-un mesaj cutremurător, după ce soția sa a murit la vârsta de doar 19 ani, la scurt timp după ce au devenit părinți.

Bianca, o tânără mamă plină de viață și optimism, a fost răpusă de o boală necruțătoare, lăsând în urmă o suflare de tristețe și îndurerare nu doar în inima soțului și a familiei, ci și în întreaga țară.

„Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei, inclusiv pentru toată țara asta", a mărturisit Bogdan Curelușă, tânărul pompier, într-o postare emoționantă pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și: Cine sunt cei trei tineri care au fost luați viitură, în Italia! Patrizia, Bianca şi Cristian sunt de negăsit de două zile: Căutările vor fi reluate duminică

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Bogdan a sperat că Bianca va reveni acasă

Întrebări fără răspuns îl bântuie pe Bogdan: "De ce eu? Răspunsul e unul sigur și e la Dumnezeu, și El știe de ce e așa.” Cu o durere adâncă în inimă, el își amintește cum Bianca  a încercat să țină piept momentelor dificile, sperând mereu că se va întoarce acasă la soțul ei și micuțul Matias.

Tragedia a lovit în timp ce Bianca era în floarea vârstei și tocmai începuse să se bucure de minunea vieții, alături de copilul lor. După o perioadă de dureri intense și o intervenție chirurgicală de urgență, destinul crud a luat-o pe Bianca din această lume, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care o iubeau.

Citește și: Gestul făcut de soțul Biancăi lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei. Bărbatul nu s-a putut opri din plâns: „Dumnezeu să te mângâie și să te întărească”

În timp ce tânărul pompier își mărturisește durerea și neputința, singura sa consolare rămâne fiul lor, Matias, un memento viu al dragostei și luptei neîncetate a mamei sale pentru fericire și împlinire. Bogdan își asumă acum rolul de tată și povestitor, urmând să îi împărtășească lui Matias cât de mult a fost iubită mama sa și cât de mult a luptat pentru a-i oferi o viață fericită și plină de dragoste.