Mesajul cutremurător transmis de tatăl tinerei ucise de urs: „Am trăit cea mai dureroasă zi”. Întreaga familie este în stare de șoc

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iul 2024, 22:12

Tatăl tinerei ucise de urs a transmis un mesaj dureros

Sursa: Facebook

Tatăl Mariei Diana, tânăra de 19 ani care a pierit în urma unui atac al unui urs pe traseul montan Jepii Mici din Bușteni, a împărtășit public un mesaj sfâșietor în urma tragediei.

Ziua de 9 iulie a devenit pentru tatăl tinerei ucise de urs cea mai dureroasă din întreaga sa existență. În fața acestei tragedii inimaginabile, bărbatul a simțit nevoia să transmită un mesaj de rămas bun care reflectă durerea și dorul nesfârșit pe care le resimte.

Citește și: „Ursul era lângă victimă”. Cum a decurs operațiunea de recuperare a trupului tinerei ucise de urs. Coordonatorul echipei de salvamontiști a povestit clipele de groază

Tatăl tinerei ucise de urs a transmis un mesaj dureros în mediul online

Cu inima zdrobită, tatăl Mariei Diana a publicat un mesaj emoționant, exprimându-și profundul regret și iubirea nemărginită pentru fiica sa.

Citește și: Tragedia din Jepii Mici, la un pas de a se repeta. Un bărbat a fost atacat de urs după ce a încercat să-și facă un selfie cu animalul sălbatic

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre.”, a fost mesajul transmis de tatăl Mariei Diana

Mesajul său reflectă o durere adâncă, dar și promisiunea că Maria Diana va rămâne mereu în amintirea și în inimile celor care au iubit-o.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Au apărut imagini emoționante cu Diana alături de tatăl său

Maria Diana și-a pierdut viața într-un mod tragic

Diana Maria, originară din Popricani, județul Iași, a fost victima unui atac feroce al unui urs în timp ce se afla pe traseul montan Jepii Mici, împreună cu iubitul ei. Ursul a atacat-o brutal, trăgând-o într-o râpă, unde și-a pierdut viața în mod tragic.

Incidentul s-a desfășurat sub privirile îngrozite ale iubitului tinerei, care a apelat imediat la 112.

Deși autoritățile au demarat rapid operațiunea de salvare, pentru Maria Diana a fost prea târziu.

Citește și: În cât timp au ajuns salvatorii după primul apel al 112! Filmul complet al tragicului incident din Munții Bucegi în care o tânără de 19 ani a fost ucisă de un urs

Familia este în stare de șoc, iar mătușa tinerei a povestit că tânăra era o persoană calmă, liniștită și de abia o aștepta să vină acasă vara aceasta, alături de mama ei, care este în Italia. 

„Mama e în Italia, sora în Italia. Nu știm nimic, nimeni nu ne spune nimic. Nu putem lua legătura. Am vorbit ultima dată luna trecută, într-o duminică. Ea avea un prieten și lucra, așa am înțeles de la mama ei.   Trebuiau să vină vara asta. Fata era cuminte, liniștită, se vedea că e bine educată. Noi toți bănuim că e o tragedie, nu e altceva,” a spus mătușa fetei, potrivit Alo, Iași.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.