Mesajul Danielei Iliescu inainte de episodul din aceasta seara din Survivor Romania 2021. Ce le-a spus ea fanilor Faimosului: "Ma copleseste si pe mine aceasta..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 mai 2021, 22:15

Daniela Iliescu este intrebata de foarte multe persoane ce se intampla cu iubitul ei, Culita Sterp, la Survivor Romania 2021.

Daniela Iliescu a postat un Insta Story in care explica internautilor si fanilor celor doi ca nu stie care este deznodamantul in ce-l priveste pe Culita si care este soarta lui la Survivor Romania. Frumoasa iubita a Faimosului a fost intrebata daca Culita va fi eliminat din competitie, iar bruneta a spus clar ca aceste lucruri nu se stiu niciodata pentru ca nu exista comunicare intre concurentii din reality si persoanele din Romania pana in momentul cand eliminarea nu este difuzata la televizor si atunci li se dau si lor telefoanele pentru a putea lua legatura cu cei dragi,

insa satena asteapta cu sufletul la gura sa vada ce se va intampla in aceasta seara la Survivor Romania 2021. 

Daniela Iliescu, mesaj catre fanii Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania

Citeste si: Gestul disperat al lui Culita Sterp de fata cu toti concurentii Survivor Romania: "Nu cer mila nimanui, cer doar intelegere. Nu vreau sa fac vreo nebunie"

”  Oameni buni, am hotarat sa va raspund aici tuturor intrebarilor si mesajelor voastre legate de Culita si daca el va iesi diseara sau nu, la fel cum ma intrebati si voi, ma intreb si eu...stau  cu sufletul la gura sa vad despre ce este vorba in consiliul de urgenta sau cum l-au numit..tot ce pot sa va spun, asa cum a postat si Geta, sora lui pe Instagram, noi nu am mai vorbit cu el, nu am luat legatura cu el, din ce am inteles lor li se dau telefoanele doar dupa

ce se anunta in Romania ca sunt eliminati.   Deci nu stim, va spun sincer ca deja ma copleseste si pe mine asteptarea asta, intrebarile mai ales  de cand l-am vazut cat de mult isi doreste sa fie aici, insa nu va pot da un raspuns, din pacate pentru ca nici eu nu-l stiu. Tot ce pot sa va spun este sa asteptam pana diseara sa vedem ce se intampla.”

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culita si-a exprimat clar intentia ca nu mai poate continua din punct de vedere psihic Survivor Romania 2021 pentru ca gandul la viitoarea lui sotie si la faptul ca va naste in curand si el nu va fi prezent, nu ii da pace.

Culita Sterp, coplesit de dorul familiei

Citeste si: Ana Porgras si Jador, intalnire de gradul zero! Fosta gimnasta, detalii in premiera despre relatia cu Zanni la Survivor Romania

"Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție.

Sunt de atata timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, imi doresc sa fiu acasa. Mi-am depasit toate limitele."