Mesajul Dianei, iubita lui Valentin Chis “Bruce”, pentru concurentul Exatlon! “O strang la piept si-mi zambeste…”

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 16 apr 2018, 15:48

Valentin Chis “Bruce”, concurentul Exatlon care l-a inlocuit pe Andrei Stoica in echipa Faimosilor, la inceputul lunii martie, a lasat acasa o iubita si o fetita de cateva luni.

“Bruce” duce dorul celor lasati acasa si asta se vede bine de fiecare data cand trebuie sa vorbeasca despre familia lui sau primeste mesaje de la aceasta. “Bruce” a lasat acasa o iubita, Diana, dar si o fetita, Anya, de doar 3 luni.

Desi, Diana este ajutata de rude si de prieteni, care o inconjoara mereu pentru a nu simti foarte tare lipsa lui “Bruce”, aceasta spune ca dorul nu-i poate fi alinat.

“Viata cu Bruce vazut doar la tv este din ce in ce mai grea deoarece dorul de el se intensifica din ce in ce mai tare, iar nerabdarea de a fi din nou cu totii impreuna creste incontinuu... Fetita noastra este alinarea mea si de fiecare data cand o strang la piept si-mi zambeste, simt cum imi da putere sa rezist cat mai bine dorului.

"Totodata ma intristeaza faptul ca la el cu siguranta dorul este si mai crunt deoarece noi avem avantajul de a-l vedea, el insa nu pe noi. Daca as putea, m-as teleporta cu Anya acolo, in Republica Dominicana, la el si i-as spune privindu-l in ochi si strangandu-l bine in brate, cat de mandre suntem de el si cat de mult il iubim”, este mesajul Dianei pentru “Bruce”, concurentul Exatlon.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.