Mesajul dur transmis de Roberta, după despărțirea de Sebastian! „Să plece”. Concurenta este profund dezamăgită

Autor: Diana Ghita

Roberta nu mai vrea să continue relația cu Sebastian

Sursa: Instagram dederoberta

În episodul de astăzi, Roberta ia decizia radicală de a rupe relația cu Sebastian. După momentul difuzat azi la TV, concurenta a transmis un mesaj foarte profund pe rețelele sociale.

În „Casa iubirii”, relația Robertei și a lui Sebastian a fost marcată atât de clipe frumoase, cât și de momente de cumpănă, care i-au afectat semnificativ pe amândoi. Tocmai din acest motiv, tânăra consideră că este mai bine să pună punct, pentru a nu exista repercursiuni mai dureroase, în viitor.

De ce s-a despărțit Roberta de Sebastian 

Cei doi concurenți au mai trecut prin certuri și împăcări pe parcursul competiției, în mare parte acestea s-au produs din cauza firii vulcanice a lui Sebastian.

Însă, de fiecare dată, aceștia au ajuns la un consens.

Totuși, în ediția de astăzi, concurenta pare foarte hotărâtă să o termine cu Sebastian. În certurile anterioare, aceasta a dat de înțeles că relația lor este una toxică și ar prefera să se despartă de pe acum de iubitul ei, decât să sufere mult mai mult pe viitor.

Se pare că această situație a ajuns să o obosească cu adevărat pe Roberta, care, deși a declarat în numeroase rânduri că îl iubește pe Sebastian, își dorește liniște în viața ei.

Ba mai mult, picătura care a umplut paharul ar consta în faptul că Sebastian întoarce capul după alte fete.

Citește și: Roberta, hotărâtă să ia o pauză de la relația cu Sebastian: „Ne pierdem!”. Concurentul de la „Casa iubirii” începe să regrete modul în care s-a purtat cu ea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dacă tu poți să dai atenție altor femei, pentru mine nu mai există nimic! Mă deranjează și am realizat că nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici! Dar vreau să terminăm frumos!”, i-a spus Roberta lui Sebastian.

Ce mesaj a transmis Roberta după despărțirea de Sebastian

De-a lungul relației lor în „Casa iubirii” tânăra i-a oferit multiple șanse iubitului ei, în speranța că își va schimba comportamentul.

Însă, dintr-un mesaj postat recent pe Instagram, se poate deduce cu ușurință faptul că Roberta a ajuns la capătul răbdării și că nu mai are de gând să încerce să facă relația să funcționeze.

„Nu mai forțez nimic! Ceea ce vine, să vină... ceea ce pleacă, să plece... nu mai am timp, loc și energie decât pentru ceea ce este menit să fie al meu, atât!”, a

transmis concurenta prin intermediul unui story publicat pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Sebastian, mesaj neașteptat pentru Roberta: ''Te-am cunoscut fără să te caut.'' Fanii au reacționat imediat 

De data aceasta, Sebastian nu a părut să se opună deciziei luate de iubita lui, ci a pus punct într-un mod foarte abrupt: „Nici nu mai vreau să-ți dau explicații! Rămâi cu părerile tale!”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.