Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România

Autor: Laura Macovei

Denisa renunțase recent la cariera de stewardesă, o profesie care îi adusese multe satisfacții, pentru a-și urma visul de a trăi în Japonia

Sursa: Facebook

Denisa Alexandra Masura Oltean, o tânără în vârstă de 30 de ani, originară din Bistrița și fostă stewardesă, a fost găsită fără viață în apartamentul pe care îl închiriase în Japonia. Părinții nu își pot reveni nici acum din șoc.

Descoperirea tragică a fost făcută de proprietarul locuinței la mai bine de o săptămână după decesul tinerei, care a avut loc pe data de 29 august. Deocamdată, cauza morții rămâne necunoscută, iar autoritățile japoneze investighează circumstanțele tragediei și așteaptă rezultatele autopsiei.

Citește și: O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia! Care este cauza decesului

Mesajul postat de tatăl Denisei, după moartea subită a fiicei sale

Denisa renunțase recent la cariera de stewardesă, o profesie care îi adusese multe satisfacții, pentru a-și urma visul de a trăi în Japonia, o țară care o fascina. Prietenii și colegii o descriu drept o persoană plină de viață, pasionată de călătorii și de profesia sa. Pe rețelele sociale, Denisa împărtășea adesea momente din viața ei.

Trupul tinerei a fost descoperit de către proprietar după ce acesta a observat că Denisa nu mai dădea niciun semn de viață. Această veste șocantă a adus o mare durere în rândul familiei, prietenilor și cunoscuților.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Te-ai dus la ceruri puiuțul nostru drag și scump, te vom purta în suflet și în gând până când ne vom revedea, te vom iubi mereu!!!” este mesajul postat de tatăl Denisei pe pagina sa de Facebook. 

Familia Denisei, strigăt disperat pe rețelele sociale

Mama Denisei a postat un mesaj emoționant pe Facebook, apelând la ajutor din partea internauților, deoarece costurile repatrierii sunt extrem de ridicate.

„Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea prematură a dragului nostru copil, Denisa Alexandra, care s-a stins departe de casă, în Japonia. În aceste momente grele, familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine. Din păcate, costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate și depășesc resursele familiei.

Transportul internațional, împreună cu procedurile legale și funerare, implică o sumă semnificativă pe care ne este imposibil să o acoperim fără ajutorul dumneavoastră. Facem, așadar, un apel către toți cei care au avut bucuria de a o cunoaște și către cei care doresc să ne sprijine în această perioadă dificilă. Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi”, a
declarat mama Denisei.