Mesajul emoționant al Patriziei Cormos înainte să își piardă viața în apele învolburate ale râului Natisone

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 06 iun 2024, 09:25

Patrizia Cormos, una dintre fetele înecate în râul Natisone

Sursa: Facebook

Cu doar câteva săptămâni înainte de a-și pierde viața în mod tragic, Patrizia Cormos a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare în memoria bunicului său.

Într-o tragedie cutremurătoare, Patrizia Cormos și prietena ei,  Bianca Doroș, și-au pierdut viața în apele râului Natisone din Italia, după ce au fost surprinse de o viitură. Cristi, iubitul Biancăi, care le însoțea, nu a fost găsit nici până acum. Cu doar câteva săptămâni înainte de acest deznodământ tragic, Patrizia a postat pe Facebook un mesaj emoționant dedicat bunicului său, care murise recent.

Omagiul Patriziei pentru bunicul său

Patrizia, o tânără de 22 de ani, traversa o perioadă dificilă, pe care a împărtășit-o pe rețelele de socializare. În data de 26 aprilie, ea a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, exprimându-și tristețea pentru pierderea bunicului său. Mesajul era plin de dragoste și recunoștință pentru timpul petrecut împreună cu acesta, subliniind cât de mult îl prețuise.

„Sunt bucuroasă și mândră că te-am avut în viața mea, chiar dacă nu pentru mult timp. Voi prețui întotdeauna momentele pe care le-am avut împreună. Nu te voi uita niciodată! Te iubesc, bunicule”, a scris Patrizia.

La doar o lună distanță de la această postare, pe 31 mai, Patrizia și prietena ei Bianca au fost surprinse de torenți și luate de apele râului Natisone, în timpul unei viituri violente.

Cristi, bărbatul care le însoțea, rămâne dispărut, în timp ce trupurile celor două tinere au fost găsite câteva zile mai târziu.

Citește și: Românii urmează să fie notificați prin SMS când le va expira buletinul: Proiectul de lege a trecut de Senat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cu ce se ocupa mama lui Radu Mazăre pe vremea lui Ceaușescu. A avut funcții importante

Tatăl Patriziei: „Nu am vrut ca fetița mea să se simtă abandonată”

Această dublă tragedie a zguduit profund familia și prietenii Patriziei. Părinții ei sunt sfâșiați de durere, fiind nevoiți să facă față unei alte pierderi devastatoare la scurt timp după moartea bunicului.

Tatăl Patriziei a rămas constant lângă râul unde aceasta dispăruse, într-o încercare disperată de a nu o face să se simtă abandonată.

„Nimic nu mă poate consola. Am rămas aici, nu am vrut ca fetița mea să se simtă abandonată”, a declarat acesta, distrus de durere, pentru „Il Messaggero Veneto”.

Moartea celor două tinere a provocat o undă de șoc în comunitatea locală și pe rețelele de socializare, unde prietenii și cunoscuții și-au exprimat durerea și neputința.

Mesajele de condoleanțe și de solidaritate au inundat conturile de social media ale Patriziei și Biancăi, reflectând impactul profund pe care aceste pierderi l-au avut asupra celor care le cunoșteau.

Patrizia Cormos și Bianca sunt acum amintite cu dragoste și tristețe de către toți cei care le-au cunoscut, iar căutările pentru Cristi continuă, alimentând speranța că acesta va fi găsit în cele din urmă. Această tragedie servește drept un dureros memento al fragilității vieții și al impactului devastator pe care natura îl poate avea asupra destinelor umane.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.