Mesajul emoționant pe care iubitul Elenei Marin l-a făcut public de ziua ei. Ce i-a scris tânărul concurentei de la Survivor România 2021

Autor: Ana Dinu
Ziua de nume a Elenei Marin Foto(4)
Iubitul Elenei Marin, mesaj emoționant de ziua ei
Sursa: Instagram

Iubitul Elenei Marin nu a uitat de cea mai importantă zi din viața partenerei sale. Deși este la mii de kilometri distanță și nu au putut săbătorii ziua ei de nume, Andrei s-a gândit să-i scrie un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Este zi de mare sărbătoare la români, astăzi sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena, iar cei care poartă aceste nume își serbează ziua onomastică. Elena Marin ar fi trebuit să-și serbeze astăzi ziua de nume, însă pentru că se află în competiția Survivor România, iubitul său a decis să-i scrie un mesaj emoționant de ziua ei, chiar dacă nu îl va putea vedea. Ce mesaj i-a scris Andrei iubitei sale?

Iubitul Elenei Marin, mesaj emoționant de ziua ei de nume

Elena Marin se află la mii de kilometri distanță, în competiția Survivor România, în cea mai importantă zi din viața ei. Faimoasa ar fi trebuit să-și sărbătorească astăzi ziua de nume.

Andrei, iubitul său, nu a uitat-o în această zi specială de mare sărbătoare, el a decis să-i scrie iubitei sale un mesaj emoționant de ziua ei, chiar dacă știe că nu îl va putea vedea, cu siguranță, va fi foarte fericită să-l citească când va ajune în

România, după competiție.

Iubitul Elenei Marin a postat o fotografie cu iubita s-a pe contul de Instagram, iar în dreptul imaginii i-a scris un mesaj special de ziua ei de nume. Fotografia postată de Andrei pare să fie de anul trecut din aceeași zi, semn că se gândește foarte intens la iubita lui și că regretă că nu este lângă ea în această zi.

El știe că este o luptătoare și că locul ei este în competiția Survivor România, chiar dacă în uiltima perioadă a trecut prin momente dificile în competiție și nu se mai înțelege cu unii concurenți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Andrei i-a scris Elenei un mesaj foarte scurt, dar s-a putut observa că este din inimă, iar tânărul o iubește foarte mult pe cea care urmează să-i devină soție în viitorul apropiat.

”La mulți ani, Elena mea frumoasă! Te iubesc!”, a

fost mesajul pe care Andrei, iubitul Elenei Marin, l-a scris de ziua ei pe rețelele de socializare.

Elena Marin și Andrei sunt logodiți și urmează să se căsătorească după ce Faimoasa se va întoarce de la Survivor România 2021. Elena a demonstrat în această competiție că este extrem de puternică și că este o adevărată supraviețuitoare.

Citeste si: Ce i-a făcut Zanni Elenei Marin de la Survivor România 2021? Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Timp de 3, 4 luni...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.