Mesajul emoționant pe care l-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu, înainte ca nora ei să fie găsită moartă. Cuvintele femeii au frânt inimile tuturor

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 sep 2024, 13:46

Ana Maria Vasiliu a murit în Olanda

Sursa: Facebook Ana Maria Vasiliu

România a fost zguduită de vestea tragică a morții Anei Maria Vasiliu, o româncă de 34 de ani, care a fost găsită fără viață într-o locuință din Olanda, , într-un context macabru.

Ana Maria Vasiliu, cunoscută drept soția lui Gabriel, fost concurent la „Puterea Dragostei”, și-a găsit sfârșitul în mod violent, iar vestea morții ei a venit chiar în ziua în care apropiații îi transmiteau mesaje de felicitare, întrucât era ziua ei onomastică.

Ce mesaj a transmis soacra Anei Maria Vasiliu, înainte să se afle de moartea ei

Femeia trăia de ceva vreme în Olanda, dar nimeni nu și-a imaginat că va deveni victima unei infracțiuni atât de cumplite. Poliția olandeză a intervenit după ce prietenii și rudele au raportat dispariția ei, iar autoritățile au confirmat că tânăra fusese ucisă cu brutalitate. În mod sfâșietor, corpul ei a fost descoperit chiar de ziua ei onomastică, ceea ce a adâncit șocul și durerea celor care o cunoșteau.

Mama lui Gabriel, Tincuța Vasiliu, a fost una dintre primele persoane care i-au trimis un mesaj emoționant de „La mulți ani” Anei. Nu bănuia, însă, că acest mesaj avea să rămână fără răspuns și că nora ei nu mai era în viață.

Citește și: Ce a făcut Gabriel Vasiliu după ce a aflat că soția lui ar fi fost ucisă în Olanda. Daiana Marcu, o fostă iubită de la “Puterea Dragostei”, a rupt tăcerea: ,,A iubit-o foarte mult”

„Dumnezeu mi-a dat să apară în familia mea. Sfânta Fecioara Maria, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de fată. Mă bucur că ai apărut în viața noastră că am și voi avea bucuria de a trăi și simți că duci familia mai departe alături de copilul meu adevărat! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai”, a scris soacra Anei Maria Vasiliu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ce mesaje au transmis apropiații Anei Maria Vasiliu, după moartea ei

După câteva ore de tăcere, vestea devastatoare a venit. Ana Maria fusese omorâtă și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Vestea crimei a produs o undă de șoc atât în cercul apropiaților, cât și pe rețelele sociale, unde mesajele de condoleanțe și regrete au început să curgă din partea celor care o cunoșteau.

„O să ne lipsești mult, Ana noastră dragă! Îmi pare rău pentru toate lucrurile pe care nu am apucat să le facem împreună și pentru toate cuvintele pe care nu ți le-am zis… Am crezut că mai avem timp! Dar eu cred

că ne vom revedea într-o lume mai bună, fără suferință și fără durere, fără dezamăgiri și răutăți, o lume nouă și perfectă… Așadar nu e adio, e pe curând”, a fost mesajul unei prietene apropiate.

Citește și: Motivul pentru care ar fi fost ucisă Ana Maria Vasiliu, soția fostului concurent de la Puterea Dragostei! Mesajele incriminatorii din telefonul victimei

Poliția olandeză investighează activ cazul, iar detaliile despre circumstanțele crimei sunt încă în curs de clarificare. Cu toate acestea, autoritățile au declarat că este vorba de o crimă violentă, iar ancheta rămâne deschisă pentru a aduce la lumină adevărul din spatele acestei tragedii.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.