Mesajul emotionant transmis de un celebru actor turc fanilor sai

Author: D.I.
Actualizat: 23 apr 2020, 14:24
Foto(8)

Pe Murat Unalmis il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha".

Murat Unalmis, interpretul personajului Demir Yaman din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat la Kanal D, implineste astazi 39 de ani, ocazie cu care mii de fani i-au urat "La multi ani!" pe conturile de socializare, in dreptul unui mesaj emotionant postat de actor acum cateva zile.

 " Soarele apune. Imi plac aceste zile de primavara si am speranta ca ne vom putea relua viata normala in curand.

Sper sa invatam ceva din perioada asta dificila pe care o traversam si sa ne bucuram de orice respiratie in mijlocul naturii, intr-o padure, la mare, sub un copac la umbra", a scris celebrul actor turc.

Citeste si: Demir ia o decizie radicala, care o va demoraliza pe Zuleyha! Afla ce se va intampla cu micutul Adnan si ce masuri va lua Yilmaz impotriva rivalului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite in plina pandemie! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in curtea casei sale din Istanbul!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta isi va sarbatori ziua in izolare, petrecand cu prietenii si familia prin intermediul tehnologiei digitale.

Mii de fani i-au transmis cele mai frumoase ganduri cu ocazia zilei de nastere.

Originar din Kayseri, chipesul actor a jucat baschet de performanta in Clubul Sportiv Fenerbahçe in vremea liceului, dar a urmat Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii Marmara. Dupa absolvire a urmat cursuri in actorie la Academia din Istancul. Pana la 39 de ani, Murat Unalmis are un palmares bogat, cu roluri principale atat in seriale cat si in filme de lung metraj.

A fost casatorit pentru o scurta perioada cu actrita Birce Akalay.

​Pe Murat Unalmis il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.