Mesajul INGERILOR pentru noiembrie 2016! Luna aceasta vine cu schimbari, pierderi, emotii multe

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:05

Atmosfera generala Noiembrie va veni cu schimbari, pierderi, emotii multe. Vom putea pierde ceva, dar este, la fel, spre binele nostru si trebuie sa stim ca lucrurile se intampla spre binele nostru.

Mesajul acestei luni este sa nu „plangem dupa laptele care a dat in foc”. Exact asta este expresia pentru ca oricum nu mai putem face nimic. Vom incerca sa dam vina pe trecut, daca am fi facut atunci ceva… crezi ca nu s-ar mai fi intamplat asta acum. N-are nicio relevanta trecutul, trebuie sa ne conectam la prezent si sa intelegem ca unele lucruri nu trebuie sa fie sau nu sunt menite sa fie, nu acum, nu e momentul si pur si simplu sa vedem partea pozitiva a lucrurilor.

Arhanghelul Mihail ne spune ca in aceste situatii rugaciunea ajuta enorm. Asadar sa ne rugam, sa vedem partea pozitiva, sa vedem lucruruile exact asa cum sunt si, mai ales, sa nu incercam sa intelegem DE CE ce se intampla anumite lucruri. Sunt unele situatii pe care nu o sa le intelegem niciodata, dar stim, in adancul sufletului, ca sunt spre binele nostru, pentru ca altfel nu s-ar fi intamplat.

In felul acesta trecem mai usor peste orice obstacole si, mai ales, nu ramanem agatati de trecut.

In luna aceasta este recomandat sa ne intoarcem spre energia vindecatoare a mamei. Sa stam in preajma mamei, sau daca nu mai este fizic, sa ne rugam sa fim conectati cu energia ei. Energia ei vindecatoare ne va ajuta sa trecem mai usor peste unele rani si sa ne vindecam miraculos de anumite stari si poate chiar boli.

Constient accesati aceasta energie, invocati-o si pe Fecioara Maria, si o sa simtiti o curgere a unei energii care este atat de curata dar atat de puternica incat va inlatura orice obstacole.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea mamele luna aceasta pot avea provocari cu copilasii lor, e bine sa inteleaga ca ele au

fost alese ca mame si copilul si-a ales singur lectiile. Sa se roage sa fie in iubire neconditionata si astfel vor trece peste orice situatii. De asemenea, cele care vor sa devina mame, este o perioada in care... citeste mai multe pe kfetele.ro!

 

 

Taguri: