Mesajul iubitei lui Vladimir Draghia pentru finalistul de la Exatlon Romania! "Hai, Hai, #maţefripte..." Uite ce parere are Alice despre singurul Faimos ramas in competitie

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2018, 15:52

Vladimir Draghia a fost al doilea concurent calificat, marti seara, in finala Exatlon. Miercuri, de la ora 19:45, pe KANAL D, vom afla castigatorul Exatlon Romania 2018.

Dupa cinci luni de despartire, Vladimir Draghia, Alice Cavaleru is micuta Zora sunt la cateva zile distanta de a fii din nou o famile unita!

Aventura Exatlon e pe punctul de a se incheia pentru toti cei implicati iar Alice a tinuta sa ii scrie un mesaj de sustinere lui Vladimir.

" Hai,  #maţefripte  Eşti cel mai bun.

Ai puterea mentală să ajungi în finală. Arată-le că locul tau e acolo. ",  a scris ea marti pe Instagram iar in ziua finalei s-a declarat" Sunt cea mai norocoasă fată din lume."

 

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.