Mesajul controversat al lui Alex Zănoagă după ce a fost înfrânt de Bobicioiu în Gala RXF. Fostul soț al Siminei Loica a avut nevoie de îngrijiri medicale: "Am dus până la sfârșit pentru Domi, indiferent de decizie!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iun 2023, 00:20

Ce a postat Zanoaga dupa ce a pierdut in fata lui Bobicioiu

Sursa: Captura Instagram

Alex Zanoaga a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu in ringul de la Gala RXF si tot el cel care a fost invins de catre marele sau rival.

Alex Zănoagă a fost marele perdant din Gala RXF, meci ce s-a disputat în urma cu câteva ore într-o atmosfera incendiara. Fostul soț al Siminei Loica este cel căruia i s-a părut drept că el și marele lui rival din viață de zi cu zi, transformat din prieten în dușman, să lupte cinstit, într-un cadru organizat în ringul de la Gala RXF.

Citeste si: Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF: "Până la final!"

Alex Zanoaga, mesaj imediat dupa ce a pierdut meciul cu Alexandru Bobicioiu

După ce și-au lansat zeci de mesaje înțepate pe rețelele de socializare, a venit și momentul luptei oficiale din ring, acolo unde Bobicioiu s-a dovedit a fi mai puternic invingandu-l pe fostul soț al Siminei Loica.

La meci a fost prezenta și cea care indirect i-a făcut să lupte în ring. La meci, Zănoagă a fost susținut de catr fratele sau pentru că iubita lui nu a putut fi prezenta. După marea confruntare, fostul soț al Siminei Loica a ținut să scrie un mesaj cu subînțeles pe Instagram: "În seara asta, am dus până la sfârșit, m-am luptat și am rămas în picioare indiferent de decizie datorita lui Domi, familiei și tuturor prietenilor care au crezut în mine!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Meciul orgoliilor! Alex Bobiciou a câștigat la Gala RXF! Cei doi au luptat corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă înseamnă totul pentru mine!"

Alex Zanoaga si Bobicioiu s-au duelat in declaratii timp de cateva luni

Alex Zănoagă a fost extrem de deranjat la un moment dat de câteva afirmații pe care actualul iubit al Siminei Loica le-a făcut și într-un post destul de dur, fostul soț concurentei de la Puterea Dragostei, l-a amenințat

: "D ată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”