Mesajul lui Chris Hemsworth, după ce a cântat în România: „M-ai speriat de moarte” Artistul a fost invitatul surpriză a lui Ed Sheeran pe Arena Națională din București

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 aug 2024, 14:32

Chris a cântat alături de Ed Sheeran la concertul artistului britanic, susținut pe 24 august la Arena Națională din București

Sursa: TikTok

Chris Hemsworth a fost invitatul surpriză al cântărețului britanic Ed Sheeran, la concertul său din data de 24 august, de pe Arena Națională din București.

Chris a cântat alături de Ed Sheeran la concertul artistului britanic, susținut pe 24 august la Arena Națională din București. După câteva zile, Chris a ținut să îi transmită un mesaj prietenului său, Ed.

Citește și: Restaurantul din București la care au mâncat Ed Sheeran și Chris Hemsworth! Ce preparate tradiționale românești au servit cele două staruri

Ce mesaj a transmis Chris Hemsworth, după ce a cântat în România

După ce a cântat alături de Ed Sheeran, Chris a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care îi mulțumește lui Ed pentru că l-a încurajat să își depășească limitele în acea seară.

„Poate cea mai solicitantă cascadorie pe care am făcut-o până acum.. Să cânt la tobe și live pe scenă pentru 70.000 de oameni cu Ed Sheeran. Mulțumesc, Ed, că m-ai speriat de moarte!” a

scris acesta într-o postarea pe contul de TikTok.

Cei aproximativ 70.000 de fani prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională pentru concertul lui Ed Sheeran au avut parte de o surpriză neașteptată. Celebrul actor Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolul său iconic din seria „Thor”, a urcat pe scenă alături de prietenul său, cantautorul britanic, pentru a interpreta piesa „Thinking Out Loud”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: Cine este Benny Blanco, noul iubit al Selena Gomez! Cei doi s-au afișat oficial împreună

Momentul a fost unul special, deoarece Hemsworth a învățat să cânte la tobe de la zero special pentru această ocazie. Actorul și-a început antrenamentele recent, ca parte a unei provocări care face parte din cel de-al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic, „Dincolo de limite” cu Chris Hemsworth. Acest serial documentează încercările actorului de a explora și depăși limitele umane, iar învățarea unui nou instrument este menită să stimuleze activitatea cerebrală și să-l provoace dincolo de zona sa de confort.

Chris Hemsworth este cel mai bine cunoscut la nivel mondial pentru rolul lui Thor, în filmele adaptate după benzile desenate Marvel Thor din 2011 și Răzbunătorii lansat în 2012 și pentru interpretarea sa din filmele Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător și Cabana din pădure.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.