Mesajul lui Dan Negru după moartea lui Alain Delon: „Întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă” Ce legătură a existat între cei doi actori

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 aug 2024, 09:53

Dan Negru a plănuit o întâlnire specială între Alain Delon și Florin Piersic

Sursa: Captură YouTube/Instagram Dan Negru

Prezentatorul Dan Negru a transmis un mesaj după moartea marelui actor francez, Alain Delon. În postarea sa din mediul online, vedeta amintește o legătură aparte între Florin Piersic și actorul trecut acum în neființă.

Dan Negru a plănuit în urmă cu câțiva ani o „întâlnire memorabilă” între doi mari actori: Alain Delon și Florin Piersic. Lucrurile nu au ieșit conform așteptărilor, iar acum, Dan Negru are un mare regret.

Citește și: Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani

Cum a „ratat” Florin Piersic întâlnirea cu Alain Delon

Alain Delon a părăsit această lume la vârsta de 88 de ani, iar la câteva zile de la tristul anunț, prezentatorul TV Dan Negru a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care a povestit o întâmplare de acum câțiva ani, atunci când a vrut să îi pregătească o surpriză marelui actor și prietenul său bun, Florin Piersic.

Din păcate, surpriza nu a putut fi dusă la bun sfârșit, iar acum Dan Negru are un mare regret și totodată un sfat pentru generațiile viitoare.

Să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi.

„A murit Alain Delon. Când Piersic a împlinit 80, Delon avea 81 și amândoi jucau în aceeași piesă, „Străini în Noapte”, unul în România, celălalt în Franța.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Printr-o minune am reușit atunci ca Alain Delon să fie surpriza lui Piersic la aniversarea de 80 de ani. Doar că eu am fost veriga slabă si n-am putut să-mi conving șefii că întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă. Lui Florin nu i-am spus niciodată despre ratarea întâlnirii cu Delon si sper să nu citească rândurile astea.

Regretul pentru o oportunitate neglijată este unul din iadurile vieții.

Eșecul meu de atunci să vă fie lecție! Am renunțat prea ușor la luptă! Cel care știe să facă lucruri va avea mereu o slujbă iar cel care nu știe îi va fi mereu șef. Sebastian Papaiani mi-a povestit cândva că seria „BD la munte si mare” trebuia să aibă mai multe episoade doar că un șef a decis să întrupă seria și atât a fost.. „S-ar fi putut întâmpla” sunt printre cele mai triste cuvinte ale existenței noastre,” a
transmis Dan Negru într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani

Alain Delon, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, a murit la vârsta de 88 de ani, înconjurat de familie, după ce se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Anthony, Anouchka și Alain Fabien Delon au declarat că tatăl lor a murit în liniște la reședința sa din Douchy, Franța, înconjurat de cei dragi și de câinele său Loubo. Familia a cerut să le fie respectată intimitatea în aceste momente de doliu.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!