Mesajul lui Emanuel după "Survivor România": "A fost copleșitor să..."

Autor: B.H.

Emanuel a fost la un pas să câștige "Survivor România", însă publicul a decis că Elena merită marele premiu și mult râvnitul trofeu. Ce mesaj a transmis Emanuel după revenirea în țară?

Emanuel a luptat cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiția "Survivor România", lucru care s-a și întâmplat. A fost unul dintre cei 4 finaliști, iar după votul publicului, el și Elena au intrat în cursa directă spre marele premiu. După multe emoții și trăiri intense, verdictul a fost dat de către cei de acasă care au decis ca Elena să fie câștigătoarea "Survivor România", Emanuel clasându-se pe locul doi.

Citeste si: Concediu de vară 2020: În ce condiții vom putea pleca în vacanță anul acesta?

Mesajul lui Emanuel după "Survivor România": "A fost copleșitor să..."

După ce s-a întors în țară, Emanuel a citit toate mesajele venite din partea susținătorilor și a rămas profund impresionat. Având în vedere că pe toată perioada participării sale la "Survivor România" nu a avut acces la telefonul mobil, concurentul nu a putut intra în contact cu toți cei care l-au susținut.

Astfel, acum, după terminarea emisiunii și revenirea în țară, Emanuel a ținut să le transmită tuturor prietenilor virtuali un mesaj de mulțumire.

Citeste si: Ludovic Orban trage un semnal de alarmă: "Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri..." Ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Va multumesc mult pentru sustinere si implicare! A fost coplesitor sa vad atat de multe mesaje si comentarii si va spun sincer, imi umple sufletul de fericire si multumire. Sunteti minunati si ma inclin in fata voastra. Am simtit increderea pe care mi-ati oferit-o. Curand povestim mai multe si despre SURVIVOR.", a scris Emanuel pe contul său de instagram.

Emanuel și-a depășit limitele la "Survivor România" și a dovedit până în ultimul moment că este un concurent puternic și care merită să fie în finală.

Lupta a fost una strânsă până în ultima clipă, iar înainte de aflarea câștigătorului, Emanuel a mărturisit că este pentru prima oară când merge în consiliu cu mari emoții.

Citeste si: SURPRIZĂ!  Elena Ionescu a renunțat la bandana de faimoasă purtată la Survivor România. Ce motiv a avut cântăreața să pună pe internet celebrul accesoriu cu care a făcut istorie în concurs

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.