Mesajul neașteptat transmis de soția lui Tzancă Uraganu de 1 Decembrie. Urmăritorii Mădălinei Miu au rămas fără cuvinte

Author: Madalina Maftei

Mesajul neașteptat transmis de soția lui Tzancă Uraganu de 1 Decembrie

Sursa: BZI

Rețelele de socializare au fost luate cu asalt 1 decembrie. Mai multe persoane publice au postat mesaje emoționante, printre acestea se numără și soția lui Tzancă Uraganu, Mădălina Miu, care a ținut să spună ce gândește.

Mădălina Miu, actuala soție a lui Tzancă Uraganu, a ținut să transmită un mesaj de 1 decembrie românilor. Aceasta a spus ce gândește fără perdea, pe contul său de Instagram, iar mesajul ei a devenit viral.

Mesajul neașteptat transmis de soția lui Tzancă Uraganu de 1 Decembrie. Urmăritorii Mădălinei Miu au rămas fără cuvinte

Sătulă de mesajele de pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Naționale, Mădălina Miu a decis să spună exact de gândește.

Postarea soției lui Tzancă Uraganu nu a putut fi trecută cu vederea, iar într-un timp foarte scurt a reușit să strângă o mulțime de reacții. Mădălina Miu a dat de înțeles că este sătulă de toate mesajele și urările de 1 decembrie.

Aceasta a lăsat la o parte răutățile și scandalurile din viața amoroasă și a decis să spună exact ce simte pentru țara ei.

Citeste si: Câți bani câștigă Tzancă Uraganu într-o seară de cântare. Se află în topul celor mai bine plătiți artiști de manele din România

Mădălina Miu a precizat că în ultimii doi ani tot mai mulți apropiați de-ai săi se plâng de contextul pandemiei de coronavirus și că fix de Ziua Națională au dat dovadă de falsitate. Aceasta a mai subliniat că aceste persoane au făcut efortul și au stat în frig, la Parada Militară sau pentru a degusta mâncăruri tradiționale românești.

”De 2 ani vă plângeți de faptul că vă sunt furate drepturile, că suntem aproape sechestrați în case, că ne obligă să ne vaccinăm, că sunt oamenii omorâți în spitale, că nu mai aveți bani etc Azi toți sunteți fericiți! Postați drapelul și sărbătoriți cu Hora unirii și mici, în timp ce înghețați în stradă. La mulți ani, România! SĂ FII DE RÂS!”, este mesajul scris de Mădălina Miu.

Mădălina, soția lui Tzancă Uraganu, a criticat dur restrictiile impuse de lege în contextul actula al pandemiei. Restricțiile i-au cam pus bețe în roate brunetei. Dacă înainte de pandemiei era nelipsită de la petreceri, se pare că aceasta este obligată de lege să rămână acasă.

Citeste si: Aroganță maximă! Tzancă Uraganu a împlinită 31 de ani. Manelistul și-a făcut cadou cel mai șmecher Ferrari. Cum arată bolidul de sute de mii de euro

 

 

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?