Mesajul pe care iubita lui Jador i l-a transmis acestuia după spitalizare „Eu voi fi acolo lângă tine”

Author: Bianca Vidoi
Mesajul pe care iubita lui Jador i l-a transmis acestuia după spitalizare „Eu voi fi acolo lângă tine”
Sursa: Instagram jador_adevarat

Iubita lui Jador, Alexandra, i-a trimis un mesaj emoționant artistului după câteva zile de când a ajuns pe patul de spital.

Jador trece prin momente delicate și dificile, în urmă cu trei zile fiind pe patul de spital, însă iubita sa, Alexandra Dobbia, își arată susținerea pentru acesta prin intermediul rețelelor sociale. Iată ce mesaj i-a transmis aceasta lui Jador.

Citește și: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”

Mesajul pe care iubita lui Jador i l-a transmis acestuia după spitalizare

În luna mai, Jador a dat o a doua șansă iubirii și s-a împăcat cu una dintre fostele sale iubite, Alexandra Dobbia, însă fanii acestuia nu au avut mult timp să se bucure de acest eveniment fericit din viața artistului deoarece în urmă cu trei zile acesta a pus pe pagina sa de Instagram o poză de pe patul de spital, anunțându-și retragerea din muzică.

Alexandra Dobbia nu l-a lăsat pe artist la greu, iar admiratorii relației celor doi, dar și ai artistului au putut observa acest lucru în postarea pe care aceasta a pus-o pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul ”Te iubesc, Hoder! ”Pinky Promise” că prin orice greu vei trece, eu voi fi acolo lângă tine”.

Răspunsul lui Jador a apărut imediat, arătându-și dragostea, mesaj ce i-a emoționat pe mulți dintre fanii lui. 

„Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”, a fost mesajul transmis de Jador iubitei sale. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Jador, anunț important după ce a spus că se retrage din muzică! Artistul are grave probleme de sănătate: „Eu îmi țin cuvântul”

Jador urmează să se retragă din muzică

Jador și-a surprins fanii, însă neplăcut, cu o poza în care se afla pe patul de spital, anunțându-și astfel retragerea din muzică din cauza problemelor de sănătate cu care se luptă, însă nu le-a spus

și care sunt acestea. Fratele lui Jador a dat de înțeles că este posibil să se lupte cu o boală grea pe care a moștenit-o de la părinții săi, mai exact cancerul de colon, cu care ambii părinți ai acestuia au luptat. 

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite... pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE! În cazul în care nu o să mai fiu...

vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj aveți grijă de sănătatea voastră!”,   este mesajul publicat de artist pe rețelele sale sociale.

Citește și: Jador va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale. Bogdan Mocanu a povestit ce se întâmplă cu artistul, după ce a anunțat că se lasă de muzică din cauza problemelor de sănătate

Sursa: wowbiz.ro