Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 14:55

Patrizia Cormos a lăsat numai lacrimi în urma ei

Sursa: Facebook Vasile Conioşi-Mesteşanu; Facebook Patry Cormos

Astăzi are loc înmormântarea Biancăi Doroș și a Patriziei Cormos, iar înainte de a fi conduse pe ultimul drum, dirigintele Patriziei a transmis un mesaj foarte profund, în mediul online.

Vineri seară, pe data de 7 iunie, după priveghi, dirigintele Patriziei Cormos a transmis, pe contul lui de Facebook, un mesaj foarte emoționant, în care și-a exprimat regretul vizavi de tragedia în care tânăra și-a pierdut viața.

Ce mesaj a transmis fostul diriginte al Patriziei Cormos

Înainte de înmormântarea celor două tinere înecate în râul Natisone, pedagogul Patriziei, care se pare că a fost foarte atașat de ea, a vorbit, cu o mare durere în suflet, despre necazul care a lovit familiile Cormos și Doroș, dar și

despre durerea pe care au lăsat-o în inimile unei comunități întregi.

Bărbatul regretă moartea prematură a Patriziei și Biancăi, iar în mesajul său a descris, sfâșiat de durere, scenele tulburătoare la care a luat parte în timpul priveghiului.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș! Ce a apărut în fața caselor celor două tinere, înainte de a fi conduse pe ultimul drum

„Dragă Patrizia, nu știu de ce ne-ai dat lumea peste cap, forțându-ne să ne punem atâtea întrebări filosofice. E cald, multă lumină și un amestec de tămâie și crini imperiali. Peste vocea preoților două mâini strâng un tablou cu tine. Am trecut și pe la Bianca. Parcă v-ați vorbit să vă îmbrăcați la fel, în alb metalic, cu flori vii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul celor trei tineri luați de ape, în Italia. Aceștia ar fi sunat de 4 ori la 112, iar elicopterul a venit după 30 de minute

Am asistat mut la cusutul steagului, foarfeca tăind perțile, indiferent de culoare. Mâine (n.r. 8 iunie) va fi ziua cea mare. Tot satul acesta planetar e alături de voi.

Da' ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă, brusc, ca o ploaie ușoară de vară? PS. Să știi că n-am putut ieși din curte până n-am mâncat o felie de pizza. Dirigu”,  a transmis dascălul.

Când a început înmormântarea Patriziei Cormos și a Biancăi Doroș

Astăzi, la ora 13:00, a început ceremonia funerară a Patriziei Cormos și a Biancăi Doros, unde rudele, prietenii și apropiații lor s-au strâns pentru a le conduce pe ultimul drum.

Cele două sunt îmbrăcate, conform tradiției, în rochii de mireasă, iar, pentru înmormântare, li s-au pregătit două sicrie albe.

Citește și: Ce i-a spus Patrizia mamei sale înainte să fie luată de viitură. Mama tinerei susține că fiica ei se putea salva: „A așteptat-o pe Bianca, care nu știa să înoate”

Fetele au plecat de la casele părintești din Bocicău și Valea Seacă, din Satu Mare, unde părinții lor au întins corturi, în curte, și au așezat, în fața porților, niște tablouri deosebite.

Familia Patriziei a ales ca în jurul portetului ei să formeze o frumoasă ramă din bujori albi, dispuși în forma unei inimi, iar rudele Biancăi au avut aceeași idee, însă, în cazul ei, rama a avut alt tip de flori, așezate în formă dreptunghiulară.