Mesajul plin de durere postat de Alina, înainte de a fi ucisă de fostul iubit, pe un câmp. La scurt timp, criminalul a intrat cu mașina într-un stâlp

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 oct 2022, 15:19

Mesajul plin de durere postat de Alina, înainte de a fi ucisă de fostul iubit, pe un câmp. La scurt timp, criminalul a intrat cu mașina într-un stâlp

Sursa: wowbiz.ro

Înainte de a fi ucisă de fostul ei partener, Alina a lăsat un mesaj în mediul online, care părea să fie dedicat chiar ucigașului său. Tânăra de doar 21 de ani nu avea de unde să știe ce avea să se întâmple mai târziu.

Alina și-a pierdut viața la vârsta de doar 21 de ani, dar, fără să știe că acela putea să fie ultimul mesaj postat de ea, a transmis câteva cuvinte în mediul online.

Mesajul postat de Alina în mediul online, înainte de a fi ucisă

Alina s-ar fi despărțit de iubitul ei de 25 de ani, pe nume Florin, după câteva luni de când începuseră să formeze un cuplu, deoarece nu se mai înțelegeau.

Acesta nu ar fi putut să suporte ideea de a fi părăsit, motiv pentru care a recurs la gestul extrem.

Înainte ca fata să își piardă viața, a postat un mesaj în mediul online care pare a fi, în același timp, atât o declarație de dragoste pentru noul ei iubit, cât și un indiciu în legătură cu durerea provocată de fostul partener.

Citeste si: Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal. Motivul pentru care fratele lui Culiță Sterp a ajuns în acestă ipostază

„Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet”, a fost mesajul postat de Alina. Tânăra și-a pierdut viața la scurt timp, sâmbăta aceasta, pe data de 22 octombrie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta a fost găsită fără viață pe un câmp, iar, la aproximativ 10 km distanță, fostul ei iubit a fost găsit fără suflare, după ce a intrat cu mașina într-un copac, iar ipoteza sinuciderii este luată în calcul.

Gelozia fostului iubit a adus sfârșitul tragic Alinei

Conform observatornews.ro, Florin, fostul iubit al Alinei, ar fi urmărit-o mai multe zile, chiar lângă blocul în care tânăra locuia. Într-o zi, când aceasta a ajuns acasă, Alina și-a lăsat în mașină mai multe obiecte personale și părea că a fost băgată cu forța într-o mașină, pe grabă.

Fata a fost dusă pe un câmp, a fost înjunghiată de mai multe ori și lăsată acolo, pentru a-și da ultima suflare. Imediat după, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a intrat cu autovehiculul într-un copac, decesul acestuia fiind provocat pe loc.

Apropiații Alinei susțin că acesta a amenințat că, dacă nu se va întoarce la el, o va ucide, după care își va pune capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit al Alinei a fost descoperit chiar de iubitul ei, pe care fata l-a cunoscut după despărțirea de Florin.

Citeste si: O turistă de 24 de ani a murit în Bucegi după ce a căzut 200 de metri în gol| Video

Acesta i-a instalat pe telefon o aplicație, deoarece știa că încă era hărțuită de Florin și, în acest fel, a știut unde să caute.

În noaptea în care a căutat-o, nu și-a putut găsi iubita, motiv pentru care a revenit a doua zi, atunci când descoperirea dureroasă a avut loc, pe un câmp din Teleorman.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.