Mesajul postat de Dan Negru cu ocazia zilei de naștere a marelui actor Florin Piersic: „Avem multe povești împreună”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 oct 2023, 04:30

Dan Negru are foarte multe amintiri cu Florin Piersic, lucru datorat colaborării îndelungate pe care au avut-o

Sursa: Instagram, facebook

Astăzi, 27 ianuarie, Florin Piersic a împlinit vârsta de 87 de ani. Printre numele mari din România care i-au făcut urări cu această ocazie se numără și Dan Negru.

Florin Piersic a împlinit onorabila vârstă de 87 de ani. Acesta a primit un mesaj foarte frumos din partea lui Dan Negru, postat pe contul de Instagram al prezentatorului.

Mesajul postat de Dan Negru pentru Florin Piersic, cu ocazia zilei sale de naștere

Dan Negru are foarte multe amintiri cu Florin Piersic, lucru datorat colaborării îndelungate pe care au avut-o, însă una dintre cele mai frumoase amintiri care îi unește a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, atunci când prezentatorul a venit în echipa Kanal D.

„Nu știu câți ani implinește azi prietenul meu Florin pentru că nu ne-am măsurat « călătoria » in stații. Avem multe povești împreună dar azi, de ziua lui, mi-am amintit de un sfat pe care mi l-a dat nu demult: când m-am transferat de la o televiziune la alta, Florin a fost unul din primii căruia i-am povestit despre intenția mea.

Citește și: Pe 27 ianuarie Florin Piersic împlinește 87 de ani. 5 filme în care a jucat îndrăgitul actor

Cred că vreo jumătate de oră i-am vorbit doar eu povestindu-i despre ofertă, despre formate, despre colegii noi și vechi. M-a ascultat și apoi mi-a spus doar atât: « Puștiule, urmează-ți sufletul, doar el știe drumul...

»”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Piersic se teme de moarte

În cadrul unui podcast, Florin Piersic a recunoscut că se teme de moarte, motiv pentru care nu vrea să ajungă prea repede pe lumea cealaltă.

„Eu vreau să mai trăiesc puţin! Niciodată nu am spus cum spun alții… Mie îmi e frică de moarte! Nu pot să îți explic de ce. Am văzut-o de mic, dar poate că atunci… Știi ce mă îngrijorează? Faptul că mulți, aproape toți cei pe care i-am avut foarte aproape de sufletul meu, de mintea mea, nu mai sunt.

Mi-au fost foarte dragi”, a povestit actorul.

Când avea doar șase ani și jumătate, Florin Piersic și-a pierdut sor a. Lucica s-a înecat în Prut, atunci când a sărit în apă, pentru a salva o prietenă. Câțiva pescari au găsit-o, după patru zile, plutind pe apă, în Basarabia.

Citește și: Ce i-a făcut Florin Piersic Senior fiului său, în fața a sute de oameni: “M-a șocat gestul lui! Numai că l-am iertat ”

Între timp, Florin Piersic și familia lui s-au obișnuit cu ideea că Lucica nu mai este, însă durerea nu a dispărut.

De-a lungul vieții, Florin Piersic și-a făcut o mulțime de amintiri și toți oamenii care l-au întâlnit vor rămâne cu clipe foarte frumoase întipărite în minte.