Mesajul postat de Deea Maxer, după ce și-a luat ambii copii la ea: „Tot ce contează”

Author: Lavinia Medrea

Mesajul postat de Deea Maxer, după ce și-a luat ambii copii la ea

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

În urmă cu aproape o săptămână, Deea și Dinu Maxer au anunțat, pe rețelele sociale, că au decis s-o ia pe drumuri separate.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. După 18 ani de relație și doi copii făcuți cu iubire, nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se pericliteze între ei, dar iată că ce a fost mai rău, până la urmă, s-a întâmplat.

Mesajul postat de Deea Maxer, după ce și-a luat ambii copii la ea

Chiar dacă Deea și Dinu Maxer au divorțat, măcar au împărțit momente de dragoste frumoase împreună și, cel mai important, au adus doi copii pe lume, care vor arăta mereu cât de puternică a fost dragostea părinților, fiind creația lor. 

Deea și Dinu Maxer au decis, în ciuda divorțului, să păstreze o relație decentă pentru cei mici. De curând, bruneta i-a luat pe cei mici la ea acasă.

Din căsnicia cu Dinu Maxer au rezultat Andreas și Maisa, în vârstă de 11, respectiv trei ani. 

Citește și: „Să dormi cu cineva în același pat nu te apropie”. Mesajul controversat postat de Deea Maxer, după ce Dinu Maxer a dezvăluit motivele divorțului

La cinci zile după ce a anunțat divorțul, Deea Maxer a postat o fotografie cu copiii ei, în care a transmis un mesaj și a atașat o melodie emoționantă. 

„Până la urmă, asta e tot ce contează. Ei”, este mesajul transmis de Deea Maxer, alături de fotografia cu cei mici, în timp ce își iau micul dejun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ești tot ce am, copilul meu/ Ești viața mea, bucuria mea și mândria mea/ Cea mai profundă iubire a mea/ O să-ți fiu mereu alături/ Îți promit”, sunt versurile emoționante ale melodiei, care însoțesc fotografia cu Deea Maxer și copiii ei.

Ce face Deea Maxer, la cinci zile după despărțirea de Dinu Maxer

Pe lângă fotografia emoționantă pe care a postat-o alături de copiii ei, Deea Maxer și-a ținut la curent fanii și cu activitățile din viața ei. Bruneta a gătit și a fost harnică duminică.

Citește și: Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

Toată lumea știe cât de pasionată este Deea Maxer de poezie și versuri, așa că vedeta nu a ratat ocazia de a mai transmite un mesaj profund, scris chiar pe cana cu care vărsa apă în orezul pe care îl gătea.

„Așa este femeia. Când o rănești, plânge. Și chiar dacă te rănește, plânge”, este mesajul aflat pe cana folosită de Deea Maxer.