Mesajul postat de Georgina Rodriguez, după ce presa spaniolă a spus că nu mai formează un cuplu cu celebrul Cristiano Ronaldo: „Sunt foarte recunoscătoare”

Autor: Andreea Buinoschi

Cristiano Ronaldo a semnat pentru un club din Arabia Saudită, Al-Nassr

Sursa: Instagram

Presa din Spania a declarat că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo nu ar mai forma un cuplu, după aproximativ șapte ani de relație, dar că încă se afișează împreună, deoarece, în acest fel, nu pierd contractele de imagine în valoare de milioane de euro.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună de aproximativ șapte an i, dar presa din Spania susține că relația lor a ajuns la final. Chiar și așa, niciunul dintre cei doi nu a confirmat aceste zvonuri.

Mesajul postat de Georgina Rodriguez, după ce Cristiano Ronaldo a făcut un nou pas în carieră

Cristiano Ronaldo a semnat pentru un club din Arabia Saudită, Al-Nassr, lucru ce aduce noi schimbări în cariera sa.

După ce a semnat contractul, Georgina Rodriguez a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, prin intermediul căruia dă de înțeles că relația dintre ea și logodnicul ei nu a ajuns la final.

„Mulțumesc din suflet, Arabia Saudită, pentru o primire extraordinară! Suntem foarte entuziasmați pentru această aventură la Al-Nassr și vrem să le mulțumim tuturor care au făcut-o posibilă.

Citește și: Georgina Rodriguez, umilită în public de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a stat cu ochii ațintiți numai pe jurnalista care l-a prezentat la Al Nassr și i-a zâmbit. Zvonurile despre despărțire par să se concretizeze

Sunt foarte recunoscătoare să-l văd pe Cristiano foarte entuziasmat și mergând spre un viitor strălucitor. Mereu împreună cu familia noastră frumoasă”, a scris aceasta, în mediul online.

Mai mult decât atât, mai multe surse susțin că nunta celor doi a fost amânată și, acum, rămâne de văzut în ce direcție se vor îndrepta, iar de vină pentru cele întâmplate ar fi fost dezamăgirea de care a avut parte sportivul în urma Cupei Mondiale din Qatar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina în anul 2016, atunci când ea era vânzătoare la un magazin de lux. Până să îl cunoască pe fotbalist, aceasta nu a avut o viață deloc ușoară.

Născută în Argentina, dar locuind în Spania, Georgina a fost crescută de unchiul ei, după ce tatăl său a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru trafic de substanțe interzise.

După ce acesta moare, Georgina revine în Buenos Aires.

Conform propriilor declarații, în momentul în care l-a întâlnit pe Ronaldo, emoțiile au copleșit-o și a fost fascinată de fotbalist.

În ziua în care aceasta l-a cunoscut pe Ronaldo, Georgina a ținut locul unui coleg, devenind ziua ei norocoasă. Ulterior, cei doi au început să se întâlnească, iar Georgina își amintește de momentele în care venea la locul de muncă folosind autobuzul și pleca împreună cu Ronaldo, în mașina lui de lux.

Citește și: Probleme în paradis! Georgina, primul mesaj postat după ce ea și Cristiano Ronaldo au amânat nunta: ”Nu fără mine”

Ronaldo s-a asigurat că nimic nu îi va lipsi acesteia, motiv pentru care, săptămânal, Georgina primește o sumă impresionantă de bani, pentru a putea avea toate lucrurile pe care și le dorește și se bucură, de asemenea, de toate privilegiile pe care le aduce viața trăită alături de o persoană celebră.