Mesajul postat de Mădălina Crețan în ziua în care ar fi trebuit să serbeze nouă ani de relație cu Nosfe: „Ca și cum l-am văzut constant în fața mea”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 dec 2022, 14:45

Mesajul postat de Mădălina Crețan în ziua în care ar fi trebuit să serbeze nouă ani de relație cu Nosfe: „Ca și cum l-am văzut constant în fața mea”

Sursa: Instagram

Mădălina Crețan l-a pierdut pe Nosfe, soțul ei, în luna octombrie a acestui an, după ce artistul s-a prăbușit în casa sa, după ce s-a întors de la un concert.

Mădălina Crețan și Nosfe ar fi trebuit să aniverseze nouă ani de relație pe data de 21 decembrie, doar că viața a avut alte planuri pentru ei.

Mădălina și Nosfe trebuiau să aniverseze nouă ani de relație

Din 2013 și până acum, ziua de 21 decembrie era una de mare sărbătoare pentru cei doi, deoarece aniversau ziua în care și-au început relația.

Din păcate, anul 2022 a schimbat tradiția, după ce Nosfe a murit în această toamnă.

Cu ocazia zilei în care ar fi trebuit să aniverseze iubirea lor, Mădălina a primit, din partea trupei din care făcea parte soțul ei, o zi de filmare.

Aceasta a povestit, în mediul online, tot ceea ce s-a întâmplat acolo și a spus cât este de grea viața de artist și ce efort implică filmarea unui videoclip.

Mai mult decât atât, Mădălina Crețan și-a adus aminte și de replicile pe care soțul ei le spunea atunci când avea de filmat și a înțeles toate sacrificiile pe care trebuia să le facă.

Citește și: Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului: „Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice''

Citește și: Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, mesaj sfâșietor, după mai bine de o lună de la moartea artistului: „Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul postat de Mădălina Crețan în ziua în care ar fi aniversat nouă ani de relația cu Nosfe

„21 decembrie.. aniversarea noastră de relație... 9 ani.. am primit cadou o zi de filmări cu @satrabenz … practic, am refăcut pas cu pas, privire cu privire, unul din sutele de trasee ale lui @nosfezilla. Am trăit pe pielea mea toate poveștile lui spuse pe fugă...

«nu filmatul exclusiv te dărâmă, ci așteptatul să te cheme la cadru, să filmezi 15 minute și după să aștepți iar o oră până la cadrul următor »; «ăștia s-au mai lungit după filmări, aș mai fi stat și eu, dar am vrut să ajung acasă la voi »; «am mâncat numai tâmpenii toată ziua”; «abia aștept să fac un duș »; «da’ clipu’ pare să fie bombă, adică s-au tras niște cadre geniale! » and so on.

Am inspirat fiecare secundă ca și cum l-am avut constant în fața mea. Simt că am câștigat o zi care nu poate fi eclipsată de niciun cadou material. Mă așez în pat epuizată, dar spunând «MULȚUMESC și TE IUBESC! ».

Citește și: Detaliul de pe pagina de Instagram a lui Nosfe care a sărit în ochii tuturor! Toată lumea a observat: „Să fim recunoscători”

Abia aștept să vedeți clipul la Prima Zăpadă! S-a pus o energie incredibilă în el venită de la peste 40 oameni superbi care și-au anulat planuri, care și-au cerut liber de la joburi ca să fie cu noi, pentru el, în aer liber, la -4 gr. Sunteți prea mulți pentru tag, dar vă știți, vă iubesc și vă mulțumesc din toată inima! », a fost mesajul postat de aceasta.