Mesajul postat de Marius după eliminarea de la "Puterea Dragostei". Ce crede despre relațiile din casă? A spus tot adevărul!

Autor: B.H.
Actualizat: 15 apr 2020, 14:01

În cea mai recentă gală a emisiunii "Puterea Dragostei", Marius a fost eliminat, iar la scurt timp, fostul concurent a postat un mesaj referitor la relațiile din casă. Ce a avut de spus?

Marius a fost eliminat din emisiunea "Puterea Dragostei" și chiar dacă el și Andreea Pirui au primit vestea cu zâmbetul pe buze, în mod cert pentru ambii va urma o perioadă destul de dificilă, având în vedere că vor fi nevoiți să stea despărțiți.

Cât timp a fost concurent la "Puterea Dragostei", Marius și-a exprimat părerea despre relațiile formate în emisiune, iar comentariile lui au stârnit controverse.

Citeste si: Andy si Ella, cuplu bomba! Andreea Pirui a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Mesajul postat de Marius după eliminarea de la "Puterea Dragostei". Ce crede despre relațiile din casă?

După ce a fost eliminat de la "Puterea Dragostei", Marius a vrut să spună clar ce crede despre relațiile celorlalți colegi. Astfel, el a postat pe instagram un mesaj prin care a clarificat acest aspect.

"Susțin relațiile prietenilor mei din casa puterea dragostei așa că vă rog să nu mai lansați idei cum că eu îi influențez în vreun fel. Sunt maturi și își iau propriile decizii. Faptul că intervin cu o părere, zic eu obiectivă, nu înseamnă că influențez relațiile prietenilor mei. Vă doresc o săptămână liniștită și plină de lumină.", a scris Marius pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Andy l-a amenintat cu moartea"! E razboi total intre doi concurenti de la "Puterea dragostei"

Andreea Pirui reacționează după ce ar fi apărut un video în care Marius este surprins cu o altă femeie: "Credeți-mă..."

Un video în care Marius ar fi fost surprins alături de o altă femeie a făcut-o pe Andreea Pirui să reacționeze.

Ce a spus concurenta de la" Puterea Dragostei"?

Așa cum era de așteptat, concurenta de la "Puterea Dragostei" a reacționat imediat, postând un mesaj prin care a încercat să clarifice această situație.

"Toată ziua m-ați întrebat ce părere am despre video-ul în care se presupune că e Marius cu o domnișoară...nu e el! Îmi cunosc iubitul așa că încetați cu prostiile! Credeți-mă, aș fi prima care ar lua atitudine! O seară bună!",  a scris Andreea Pirui pe instagram.

Citeste si: Livian nu mai vrea să se împace cu Bianca! Tânărul a dat cărţile pe faţă!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.