Mesajul public postat de criminalul din Buzău înainte să îsi ucidă soția cu toporul: „Fiecare zi alături de tine e o binecuvântare” Întreaga comunitate este în stare de șoc

Autor: Andrei Costanda

Criminalul din Buzău îi făcuse o declarație de dragoste soției sale cu o lună înainte să o ucidă

Un bărbat din Buzău și-a ucis soția cu toporul la doar o lună după ce îi făcuse o declarație de dragoste publică pe Facebook.

Într-un caz care a șocat întreaga țară, o tânără mămică de 25 de ani, Diana, a fost ucisă de soțul său în fața copilului lor, folosind un topor. Tragedia a fost amplificată de faptul că, cu doar o lună înainte de acest act brutal, bărbatul îi făcuse o declarație de dragoste emoționantă pe Facebook, aparent fără să prevestească ororile ce urmau să se desfășoare în familie.

Declarația de dragoste făcută de criminal

În luna iunie, pe pagina sa de Facebook, soțul Dianei a postat o fotografie cu cei doi împreună, însoțită de un mesaj de „La mulți ani” pentru soția sa, plin de declarații de iubire. În mesajul publicat pe 16 iunie, bărbatul scria: „La mulți ani, iubirea mea! În fiecare zi alături de tine este o binecuvântare, iar astăzi, mai mult decât oricând, vreau să-ți mulțumesc pentru toată bucuria și culoarea pe care o aduci în viața mea.

Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de minunată și specială precum ești tu pentru mine. Te iubesc nespus!”

Diana, evident emoționată și fericită de mesajul primit, a răspuns public: „Mulțumesc mult, soțul meu! Te iubeeeesc.”

Citește și: Ce obiective turistice a vizitat celebra Sibel Taşçıoğlu în România! Iată cum au fost surprinși îndrăgita actriță din serialul „O dragoste” și soțul ei pe meleaguri românești 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”

Val de mesaje dure la adresa bărbatului

Această interacțiune aparent idilică a făcut ca tragedia ce a urmat să fie cu atât mai șocantă pentru toți cei care i-au cunoscut sau urmărit pe rețelele de socializare.

Oamenii care au rămas șocați de această tragedie au lăsat numeroase comentarii la postarea bărbatului, acuzându-l de ipocrizie și cruzime. Comentariile variau de la expresii de dezgust și furie până la reflexii asupra discrepanței dintre viața prezentată pe rețelele sociale și realitatea ascunsă din spatele ușilor închise.

Printre comentarii se numărau: „Uite că te-a terminat, criminalul. În pușcărie să-i putrezească oasele de nenorocit”, „Tu îl iubeai, el îți pregătea moartea...” și „Te-ai fi gândit că după o lună o vei omorî cu toporul? Incredibil!”

În urma acestei tragedii, mulți oameni și-au exprimat compasiunea și regretul pentru Diana. De asemenea, această situație tragică a dus la discuții intense despre importanța recunoașterii și intervenției în cazurile de abuz domestic, care, adesea, rămân ascunse până când este prea târziu.

Bărbatul din Buzău este acum în custodia poliției și va fi judecat pentru faptele sale. Familia și prietenii Dianei încearcă să găsească puterea să treacă peste această pierdere devastatoare, în timp ce comunitatea rămâne în stare de șoc și se întreabă cum ar fi putut fi evitată o astfel de tragedie.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.