Mesajul sfasietor al fiicei doctoritei din Fetesti rapusa de coronavirus: ''Te rog sa ma veghezi...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 18 oct 2020, 10:37
Fiica Mioarei Neagu, doctorita rapusa de coronavirus

Mioara Neagu in varsta de 48 de ani, doctorita la UPU Fetesti, a fost rapusa de nou coronavirus, desi nu aveam comorbiditati si nu se stia de existenta altor boli.

Sefa UPU Fetesti a lasat in urma ei multa durere, atat in familie, cat si printre colegii ei. Fiica sa, studenta la Farmacie, a transmis un mesaj emotionant pe o pagina de socializare: 

Mesajul fiicei doctoritei de la UPU Fetesti

'' Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog sa ma veghezi in fiecare moment al vieţii mele, şi sa ai grija de mine de acolo de sus, aşa cum ai avut grija şi când erai lângă mine.

Promit ca o sa te fac mândra de mine,voi asculta toate sfaturile tale si voi fi puternica aşa cum si tu ai fost ,si ai luptat tot timpul ca eu sa fiu fericita! Te iubesc foarte mult şi o sa îmi lipseşti toată viaţa! Dumnezeu sa te ierte, mămica mea frumoasa''

Si Raed Arafat a scris un mesaj in urma vestii tragice ca aceasta s-a stins din viata.

Seful DSU a postat mesajul de condoleante pe pagina sa de socializare: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se SCHIMBA procedura de testare! Raed Arafat a facut anuntul!

''Pandemia este o provocare pentru intreaga lume.  Cei care se lupta cu virusul,  incercand sa salveze vietile, fara indoiala isi pun viata lor in pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi si noapte la spitalul din fetesti, destinat pacientilor cu COVID 19, este una dureroasa si irecuperabila pentru intregul corp medical. Ea a cazut victima bolii de care incerca sa salveze pe altii.  Condoleantele colegilor si familiei!

Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta

să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni. Mioara Neagu, medic de urgenţă, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Anghel Saligny” din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viaţă, extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit. În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani.
Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, “ne-a spus” să ne protejăm.  Aşa vom face Mioara! Drum lin către Cer!''
, a fost mesajul transmis de Raed Arafat. 

Citeste si: Raed Arafat, cea mai groaznica veste pentru Romania: ''Lupta cu Covid-19 a fost pierduta!'' Ce MASURI se impun!