Mesajul sfasietor al prietenilor si apropiatilor lui Alexis Matache, tanara superba care a pierdut lupta cu viata: "Te iubesc din tot sufletul din toata inima mea"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 06:45

Parintii si prietenii ranitilor isi striga disperarea pe retelele de socializare. "Donati sange" a devenit cel mai important indemn.

Fiecare militru donat poate face diferenta dintre viata si moarte pentru niste tineri frumosi care se lupta sa traiasca.
O noapte de relaxare s-a transformat in iad. Ei sunt cativa dintre tinerii care si-au lasat prietenii si parintii sa strige dupa ajutor.

Au arsuri grave si se lupta pentru viata pe paturile de spital. "Te iubesc din tot sufletul din toata inima mea...esti fericirea noastra piticut mic!!!!" Scrie Anca pe pagina lui Alexis Matache, tanara care a murit in tragedia de la Colectiv.



Acestea sunt doar cateva dintre mesajele care curg pe pagina de facebook a acestei tinere. Doi dintre tinerii raniti au pierdut lupta pentru viata in aceasta dimineata pe patul de spital. Fiecare minut, fiecare ora conteaza pentru supravietuitori.

O profesoara  cere ajutorul tuturor. Trei dintre fostii ei elevi  se lupta pentru viata chiar in aceste momente. "Curaj si putere celor internati in spitale in stare grava, printre care 3 dragi fosti elevi de ai mei: Radu, Cristina, Tudor."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Fratele meu este in stare grava la spitalul municipal in urma incendiului din club Colectiv.

Va rog din suflet pe cei care puteti dona sange sa donati maine la centrul de donare si transfuzii pentru Tudor. O prezentatoare scrie cu disperare ca un coleg  are nevoie urgenta de sange.

"Colegul nostru, Bogdan  are nevoie urgenta de sange, grupa A2 pozitiv sau 01! Bogdan Gavrila un fotbalist cunoscut a mers astazi sa le aline durerea acestor suflete nevinovate. Iar listele cu cei care isi asteapta salvarea sunt lungi. Fiecare dintre noi poate ajuta cu orice.

 

Taguri: