Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 iul 2023, 00:05

Mesaj sfâșietor al surorii Cameliei

Tragedia din Dâmbovița a șocat o țară întreagă. David un băiețelul de doar patru ani și-a găsit sfârșitul înecat în piscină. Mama micuțului nu a putut suporta durerea imensă și și-a pus capăt zilelor, la scurt timp.

Tragedia a avut loc joi, 29 septembrie, în Găești, Dâmbovița. Albert, micuțul de patru ani, a căzut în piscină și s-a înecat. În fața mamei, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva, însă a fost prea târziu. Distrusă de durere, Camelia a fugit pe un câmp din apropiere când a auzit că medicii nu i-au putut salva copilul. Zeci de polițiști, pompieri, jandarmi și localnici au cautat-o pe femeia de 34 de ani timp de șase ore.

Din păcate, Camelia își pusese capăt zilelor, iar autoritățile nu a ajuns la timp pentru a-i salva viața.

Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei 

Sora Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce fiul ei a murit înecat în piscină, a transmis un mesaj copleșitor, care a cutremurat o țară întreagă.

„Nu judecați gestul suprem al mamei! Nu există trup fără suflet.

Sufletul a murit și trupul a mai trăit câteva ore în agonie. Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți și doare al naibii de tare. Drum lin surioara și nepotul meu iubiți”,
a scris Nina, sora Cameliei, pe rețelele de socializare, potrivit DobrogeaTv.

Citeste si: Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vecinii a spus despre Camelia că și-a dorit enorm acest copil, iar durerea pierderii lui a sfâșiat-o.

„Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă dați seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!”, „Era viața ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare!”, au spus doi vecini, pentru observatornews.ro.

Citeste si: Ce mesaj a transmis mama copilului de patru ani găsit mort în piscină, înainte ca aceasta să-și ia viața din cauza tragediei

Apelul la 112 a fost a fost dat în jurul orei 18.35. Copilul era acasă, împreună cu mama lui. La un moment dat, femeia a realizat că băiatul este în piscină și a început să țipe. O vecină a sărit în ajutor și a sunat la numărul de urgență. A sosit primul echipaj al Ambulanței, care a început manevrele de resuscitare. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns, de asemenea, la locuința familiei din Găești. În jurul orei 20.00, mama a plecat de acasă. Camelia a fost găsită după câteva ore fără viață, spânzurată într-un copac, nu departe de casa, potrivit cronica-gaesti.ro.