Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Author: Marina Ionescu
Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor

Familia Alexandrei Macesanu traieste intr-o adevarata teroare. Fata lor este disparuta fara, iar autoritatile au declarat-o moarta, desi nu exista niciun cadavru. Parintii isi mai vad fiica doar in vise.

Este un adevarat cosmar ceea ce traieste acum familia Macesanu din Caracal. Alexandra este disparuta fara urma de anul trecut, iar autoritaile au declarat-o moarta, desi nu exista niciun cadavru. Parintii si-au mai vazut fiica doar in vise. Tudorita si-a visat fata doar o singura data, iar atunci Alexandra i-a spus ca este moarta. Sotul ei, insa, este vizitat ceva mai des de fiica lui, in timp ce doarme.

Cosmar in familia Alexandrei

Parinții Alexandrei Maceaanu nu mai au decat visele si inregistrarile apelului la 112 facut de fiica lor. Tudorita Macesanu marturiseste ca nu mai suporta sa le asculte, dar ca sunt singurele lucruri care i-au ramas de la fiica ei.

Ion Macesanu o viseaza des pe Alexandra, in diferite ipostaze, iar a doua zi, de dimineata, ii povesteste mereu sotiei ce a vazut.

„Ultima oară, a visat că îi cerea pâine. De mică, Alexandra avea o boală cu pâinea caldă, nu aştepta să se răcească. Îi plăcea să o mănânce aşa, fierbinte. Dacă nu-i dădeai, lua pe ascuns. Alexandra, cine ţi-a dat pâine? Buni a lui tataie mi-a dat pâine, că tu eşti prea zgârcită.”, a povestit tatal Alexandrei.

Tudorita Macesanu, mama Alexandrei, a visat-o pe fiica ei o singura data, toamna trecuta.

Femeia a avut un vis cutremurator, pe care nu o sa-l uite niciodata, pentru ca fiica ei i-a raspuns la intrebarea pe care si-o pun mii de oameni. 

„Ştiam că era ea, dar avea faţa acoperită. Alexandra, tu eşti? Da, mamă, eu sunt. Eşti moartă? Da, mamă, sunt moartă”,  a spus femeia

Alexandra Macesanu a disparut pe 24 iulie 2019. Anchetatorii, sustinuti de expertiza INML, spun ca fata a fost ucisa de Gheorghe Dinca si ca trupul ei a fost incinerat.

 

 

 

 

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii