Mesajul soției lui Volodimir Zelenski, Olena, pentru ucraineni

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 dec 2022, 03:50

Mesajul soției lui Volodimir Zelenski, Olena, pentru ucraineni

Sursa: Instagram Olena Zelenska

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena, le-a transmis un mesaj impresionant ucrainenilor, după ce Rusia le-a invadat teritoriul, iar oamenii au fost nevoiți să fugă din calea războiului și să se refugieze în țările vecine.

Soția președintelui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, mesaj impresionant pentru poporul ucrainean, care se află în aceste momente într-un impas major, după ce trupele rusești au invadat Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin, liderul de la Kremlin.

Mesajul soției lui Volodimir Zelenski, Olena, pentru ucraineni

Prima doamnă a Ucrainei este mândră de țara ei, care în ultimele zile a opus rezistență în fața atacurilor trupelor rusești și a reușit să distrugă un convoi militar, precum și alte blindate rusești.

”Copiii născuți în adăposturi anti-bombă vor trăi într-o țară pașnică, care s-a apărat. Și noi suntem armata”,  este mesajul transmis pe Instagram de Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, pentru poporul ei, publicând o fotografie cu fetița născută într-un buncăr, în timpul bombardamentelor din Kiev.

Citeste si: Reacția rusoaicei Anastasia Potapova după ce ucraineanca Elina Svitolina a refuzat să joace împotriva ei. Ce s-a întâmplat până la urmă

Cine este Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei

Soția lui Volodimir Zelenski, Olena, are 44 de ani, la fel ca partenerul ei. Cei doi au fost colegi de școală. Cu toate acestea, cei doi s-au cunoscut mai târziu, când erau studenți. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima Doamnă a Ucrainei este de meserie arhitect, a absolvit Universitatea Națională Kryvyi Rih, fiind licențiată în inginerie civilă. Olena nu a lucrat prea mult în domeniul său de bază, pentru că a devenit o scenaristă de succes.

”Inamicul m-a desemnat ca ţinta numărul unu, iar familia mea e ţinta numărul doi”, a spus Președintele Ucrainei într-o intervenție publică.

Volodimir Zelenski a declarat că soția și cei doi copii ai lor au rămas și ei în Ucraina, însă fără se ofere prea multe detalii sau să dezvălui unde sunt ascunși, potrivit unica.ro

Zelenski este președintele Ucrainei din 2019. De profesie este actor, comediant, scenarist și producător. Despre rolul ei ca Primă Doamnă, Olena Zelenska a spus, într-un interviu pentru DiplomaticCourier, că a fost nevoită să învețe totul de la zero.

”Felul în care te îmbraci și felul în care te prezinți nu vorbesc doar pentru tine, ci și pentru țara ta și ceea ce încerci să realizezi. Președintele și cu mine vom încerca întotdeauna să reprezentăm Ucraina într-un mod pozitiv și puternic”.  

Citeste si: LIVE UPDATE A șaptea zi de război. Armata rusă susține că a preulat controlul orașului Herson, însă Ucraina neagă informațiile

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.