Mesajul special pe care l-a primit Jador de ziua lui: „Mi-e dor de tine și de...” Ce a apărut pe contul de instagram al concurentului de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Astăzi este ziua de naștere a lui Jador, însă în acest an, Faimosul de la Survivor România 2021 nu va avea posibilitatea de a vedea urările din partea celor dragi. Cine i-a scris un mesaj special?

Dacă în alți ani obișnuia să îi aibă pe toți cei dragi alături de ziua lui, acum, Jador va avea parte de o aniversare atipică, având în vedere că se află în continuare în Republica Dominicană. Chiar dacă nu poate citi mesajele, un prieten apropiat a ținut să îi facă o urare frumoasă concurentului de la Survivor România 2021.

Ce mesaj a apărut pe contul de instagram al lui Jador în ziua în care a împlinit 26 de ani?

Jador a împlinit 26 de ani, iar de această dată, fostul concurent de la Puterea Dragostei îi va avea alături doar pe colegii săi din echipa Faimoșilor. Cu toate acestea, cel mai bun prieten al lui Jador, Bogdan Mocanu, a considerat că nu poate să treacă ziua de naștere a bunului său prieten fără să îi transmită public o urare. Astfel, în stilul său caracteristic, Bogdan Mocanu a postat un video cu Jador, iar în dreptul imaginilor a scris un mesaj pentru concurentul de la Survivor România 2021. 

„La mulți ani, sălbaticule! Mi-e dor de tine și de retardul tău mintal. Mâine o să-ți scriu ceva mai frumos, dar deocamdată rămâi cu video cringe.”, i-a scris Bogdan Mocanu lui Jador.

Citeste si: ASTAZI este ziua de nastere a lui Jador. Cati ani implineste Faimosul de la Survivor Romania 2021?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu a făcut postarea pe instagram în miez de noapte, prietenul lui Jador menționând că urmează să mai facă și alte postări referitoare la ziua de naștere a Faimosului.

Deși Jador nu poate vedea mesajele în prezent, având în vedere că este concurent la Survivor România 2021 și nu are acces la telefonul mobil și la rețelele de socializare, cu siguranță Faimosul va fi plăcut impresionat să citească urările venite din partea persoanelor care îl apreciază.

Jador și Bogdan Mocanu s-au cunoscut la Puterea Dragostei, iar cei doi au legat o frumoasă prietenie. De-a lungul timpului, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au apropiat foarte mult, descoperind că au o mulțime de lucruri în comun, lucru care le-a consolidat și mai mult relația de prietenie. Astfel, de când Jador este plecat în Republica Dominicană, Bogdan Mocanu îi simte lipsa, însă îl susține în această competiție, convins fiind că Jador are șanse reale să se întoarcă acasă cu marele premiu.

Citeste si: Tatal lui Jador a vorbit pentru prima data despre religia Faimosului de la Survivor Romania 2021!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.