Mesajul transmis de Andreea Tonciu fiicei sale: "Am simtit ca ceva se rupe din mine"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 19:45

Fiica Andreei Tonciu a împlinit cinci ani, iar mama ei a ținut să-i scrie un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali ai vedetei s-au emoționat.

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, o știe o țată întreagă și este foarte apreciată de publicul din România. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! are mii de admiratori care vor să știe tot ce se întâmplă în viața ei. Astfel, fosta asistentă TV îi ține la curent cu tot ce face.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluirea momentului despre o vedetă din România: „O bate soțul ei de o rupe!”

Andreea Tonciu, mesaj pentru fiica ei

Rebecca, fiica Andreei Tonciu, a împlint cinci ani, iar fosta asistentă TV i-a mărturisit cât de mult o iubește și cât de importantă este pentru ea.

Citeste si: Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au rupt prietenia. Motivul pentru care nu-și mai vorbesc de cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

„8.06.2016 ora 9:07 minute❤️🙏 atunci am simtit ca ceva se rupe din mine❤️ si da erai TU inima si sufletul meu❤️🙏! Nu pot descrie in cuvinte ce insemni pentru mine, te iubesc mai presus ca orice pe lumea asta ingerasul meu frumos❤️🙏! Au trecut 5 ani de cand ma faci cea mai fericita! LA MULTI ANI INIMA MEA, sa fi sanatoasa si fericita TE IUBESC❤️❤️❤️”, i-a spus Andreea Tonciu fiicei sale, Rebecca, pe Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

 

Andreea Tonciu a izbucnit după ce a fost criticată

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere persoane. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a demonstrat în repetate rânduri că spune de fiecare dată lucrurilor pe nume și că nu se abține atunci când ceva o deranjează.

Recent, fosta asistentă TV s-a arătat foarte nervoasă pe rețelele de socializare, după ce haterii au criticat-o că a editat o imagine cu fiica ei.

Bruneta a izbucnit și i-a făcut „nesimțiți”, pentru că i-ar fi jignit copilul și le-a transmis că îi pune ce filtru vrea Rebeccăi, pentru că e copilul ei.

Citeste si: Sora Andreei Tonciu, dependentă de operațiile estetice? Cum a ajuns să arate Lorena

„Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care jigniți copiii!”,  a spus Andreea Tonciu la InstaStory.