Mesajul tulburător al unei femei aflate în prima linie de luptă împotriva coronavirusului: "Dacă este să mor..."

Autor: B.H.

Este medic, iar pandemia de coronavirus o ține departe de copiii ei. O femeie aflată în prima linie de luptă împotriva COVID-19 a transmis un mesaj emoționant.

Noul coronavirus îi pune la mare încercare pe specialiștii din sănătate. Pe lângă munca din spitale, aceștia sunt nevoiți să stea departe de cei dragi pentru a nu îi pune în pericol.

Citeste si: Prințul Charles s-a vindecat de coronavirus

La nivel mondial, o mulțime de medici, asistente sau persoane care își desfășoară activitatea în sistemul de sănătate și-au pierdut viața ca urmare a infecției cu coronavirus. 

Mesajul tulburător al unei femei aflate în prima linie de luptă împotriva coronavirusului: "Dacă este să mor..."

Dr. Cornelia Griggs este chirurg pediatru la o clinică din New York, una dintre cele mai afectate zone ale lumii de coronavirus. Este nevoită să poarte un costum special zilnic pentru a se proteja, petrece ore în șir la muncă în această perioadă, dar chiar dacă este în prima linie de luptă împotriva coronavirusului, iar riscurile sunt foarte mari, și-a făcut timp să scrie un mesaj emoționant pe twitter pentru copiii ei. 

Citeste si: Coronavirus România, 31 martie. Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 2,245 de cazuri

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Copiii mei sunt prea mici ca să citească asta acum. Probabil că nici nu m-ar recunoaște în acest costum. Dacă o să mor din cauza COVID-19, vreau ca ei să știe că mami a încercat din răsputeri să își facă meseria", a scris Dr. Cornelia Griggs, potrivit today.com .

Mesajul ei tulburător a devenit viral, mulți medici regăsindu-se în postarea medicului.

Citeste si: O adolescentă belgiană în vârstă de 12 ani moare din cauza noului coronavirus